Υπουργοί στο.. . παρκέ: Φόρεσαν αθλητικά και πήγαν για μπάσκετ – ΦΩΤΟ

Άφησαν για λίγο τα έδρανα της Βουλής και φόρεσαν τα αθλητικά τους για καλό σκοπό. Ο λόγος για υπουργούς, βουλευτές και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση της ΟΝΝΕΔ για έναν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του ΜΕΤΣ. Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ με προπονητή τον πρόεδρο της Οργάνωσης, Παύλο Μαρινάκη, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους επίτιμους καλεσμένους βουλευτές, υπουργούς και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα τους: Λευτέρη Αυγενάκη, Νίκο Παναγιωτόπουλο, Γιάννη Κεφαλογιάννη, Παναγιώτη Αλεξόπουλο, Σπύρο Πνευματικό, Ξενοφών Μπαραλιάκο, Χρήστο Δερμετζόπουλο, Γιάννη Μελά, Χρήστο Καπετάνο, Χρήστο Δήμα και τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες Ανδρέα Γλυγνιαδάκη και Δημήτρη Παπανικολάου.

Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της ΝΔ, ενώ οι συμμετέχοντες υπουργοί και βουλευτές εντυπωσίασαν στο διαγωνισμό τρίποντων. Και οι δυο ομάδες έστεψαν νικήτρια την Κιβωτό του Κόσμου.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικής μέριμνας προστασίας μητέρας και παιδιού, όπου εξυπηρετεί καθημερινά 500 παιδιά και 200 οικογένειες μέσω των επισιτιστικών και άλλων προγραμμάτων του. Η ΟΝΝΕΔ στέκεται αρωγός στο δύσκολο έργο το οποίο επιτελεί ο οργανισμός και ο ιδρυτής αυτού πατέρας Αντώνιος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ