Προϋπολογισμός 2020 – Ζ. Μακρή: Οι πολιτικές της κυβέρνησης απευθύνονται πλέον σε όλους τους Έλληνες

Το μήνυμα ότι, οι πολιτικές που σχεδιάζονται και εφαρμόζονται είναι, πλέον, πολιτικές μη ταξικές, δίνει ο νέος προϋπολογισμός, τόνισε στην ομιλία της η ειδική εισηγήτρια της ΝΔ Ζέτα Μακρή.

Όπως είπε, οι πολιτικές αυτές απευθύνονται σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες, “χωρίς να τιμωρείται η μεσαία τάξη, όπως γινόταν επί τεσσεράμισι χρόνια, αλλά και χωρίς να αδικούνται αυτοί που έχουν πραγματικά ανάγκη”.

Η κ. Μακρή διαβεβαίωσε ότι αυτή η κυβέρνηση, με τις δράσεις του προϋπολογισμού του 2020, όχι μόνο θα καλύψει το δημοσιονομικό κενό που κληρονόμησε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το τρέχον και το επόμενο έτος, αλλά θα δημιουργήσει ταυτόχρονα το δημοσιονομικό χώρο για τη σημαντική, περαιτέρω, μείωση των φορολογικών συντελεστών, την αύξηση των δημοσίων επενδύσεων και την εκκίνηση ενός υγιούς και ενάρετου κύκλου οικονομικής προόδου για τα επόμενα χρόνια.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της η κ. Μακρή είπε ότι ο προϋπολογισμός καταδεικνύει ότι η οικονομία της χώρας έχει θετική δυναμική και έχει όλες τις προοπτικές για βελτίωση, σταθεροποίηση και κεφαλαιοποίηση, “αρκεί να είμαστε όλοι αρωγοί του έργου της κυβέρνησης”, ώστε να προχωρήσει η ελληνική οικονομία με σταθερό, νοικοκυρεμένο και ιεραρχημένο βηματισμό, λαμβάνοντας υπόψη τα διδάγματα της μακρόχρονης περιπέτειας, λόγω σφαλμάτων τόσο δικών μας, όσο και υμετέρων.-Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ