Η ΝΔ για διοικητές νοσοκομείων: Δεν μπορεί να μας κουνάει το δάχτυλο ο ΣΥΡΙΖΑ που διόριζε ιδιοκτήτες βουλκανιζατέρ

Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις διοικήσεις των νοσοκομείων, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας μεταξύ άλλων, πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης “δεν μπορεί να κουνάει το δάκτυλο στην κυβέρνηση” και πως “περιπτώσεις αστοχιών, η δική μας κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα να διορθώσει, όπως έκανε σήμερα”.

Αναλυτικά, η ΝΔ εξαπολύει επίθεση στην Κουμουνδούρου σημειώνοντας πως “ο ΣΥΡΙΖΑ που διόρισε ως διοικητές νοσοκομείων ανθρώπους με τέσσερα (4) πλαστά πτυχία, όπως στο Κρατικό Νίκαιας και ιδιοκτήτες βουλκανιζατέρ δίχως κανένα πτυχίο, όπως στο Νοσοκομείο Σαντορίνης και διέλυσε τη Δημόσια Υγεία δεν μπορεί να κουνάει το δάκτυλο στην Κυβέρνηση” και προσθέτει ότι “οι Έλληνες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου και μπορούν να κρίνουν πώς στελεχώνει το κράτος η Νέα Δημοκρατία και τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ”.

Επιπρόσθετα, η ΝΔ ξεκαθαρίζει πως “οι διοικητές που διορίστηκαν στα νοσοκομεία θα υπογράψουν συμβόλαια με ρήτρα αποδοτικότητας με ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους. Θα αξιολογούνται για το έργο τους κάθε 3 μήνες και από αυτό και μόνο θα κρίνονται. Όποιος κρίνεται ανεπαρκής θα απολύεται και μάλιστα δίχως καμία απολύτως αποζημίωση”.

Κάνοντας, δε, αναφορά στην περίπτωση του παραιτηθέντα διοικητή του ΓΝ Καρδίτσας, η ΝΔ σημειώνει πως “περιπτώσεις αστοχιών η δική μας κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα να διορθώσει όπως έκανε σήμερα. Η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία θα αλλάξει. Οι αλλαγές που ξεκίνησαν από το Υπουργείο Υγείας προχωρούν και οι πολίτες βλέπουν ήδη τη διαφορά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ