Ραγκούσης για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Μήπως τελικά είναι ο κ. Μητσοτάκης αυτός που επιδιώκει ένα νέο Γρηγορόπουλο;

Στα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα στην ΑΣΟΕΕ αναφέρθηκε ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, κάνοντας λόγο για “ασύμμετρη” και “παντελώς αδικαιολόγητη επίθεση αστυνομικών δυνάμεων εναντίον φοιτητών”.

Κληθείς να σχολιάσει την επίθεση της ΝΔ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγορεί για αφωνία απέναντι στις επιτυχίες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και τον εντοπισμό γιάφκας στην ΑΣΟΕΕ και την εξάρθρωση της τρομοκρατικής Οργάνωσης «Επαναστατική Οργάνωση Αυτοάμυνας», ο κ. Ραγκούσης ανέφερε: “Με πολύ καθαρό τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχάρη την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τη νέα της αυτή επιτυχία που έρχεται σε ένα σημείο μιας δουλειάς βάθους που γίνεται τα τελευταία χρόνια”.

Ωστόσο, έσπευσε να διαχωρίσει τις επιτυχίες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από την επιχείρηση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ, λέγοντας: “Σήμερα υπήρξε μία ασύμμετρη και παντελώς αδικαιολόγητη επίθεση αστυνομικών δυνάμεων εναντίον φοιτητών στην ΑΣΟΕΕ που μας υποχρεώνει να διατυπώσουμε δημοσίως το ερώτημα. Μήπως τελικά είναι ο κ. Μητσοτάκης αυτός που επιδιώκει ένα νέο Γρηγορόπουλο;”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ