Τσίπρας σε Γεωργιάδη: Παριστάνετε τον Τζόκερ της ελληνικής πολιτικής ζωής – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον “Τζόκερ της ελληνικής πολιτικής ζωής” εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, κατά την ομιλία του στη συζήτηση για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

“Μην χάσετε να απαντήσετε κύριε Γεωργιάδη, κάθε φορά που απαντάτε βάζετε αυτογκόλ στην κυβέρνησή σας. Είστε η ντροπή της παράταξής σας και του πολιτικού συστήματος. Παριστάνετε εδώ και χρόνια τον Τζόκερ της ελληνικής πολιτικής ζωής”, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον υπουργό Ανάπτυξης.

Και συνέχισε: “Δεν ντραπήκατε να πείτε σε ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για τη Novartis ότι μπορεί η εταιρεία να δωροδοκούσε πολιτικούς αλλά έσωζε και ζωές. Και όταν σας ζητήσαμε να πείτε ποιους πολιτικούς δωροδοκούσε, βγήκατε να πείτε ότι δωροδοκούσε τον Τσίπρα και τον Πολάκη. Και δεν ντραπήκατε γι’ αυτό. Μόλις πέρασε μια ώρα, τα μαζέψατε άρον- άρον σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό…”, είπε ο Αλέξης Τσίπρας και κατέληξε: “Εξαπολύετε κατηγορίες, συκοφαντίες χωρίς κανένα στοιχείο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ