ΣΥΡΙΖΑ: Με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την πληροφόρηση που διαθέτει ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση “για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί ‘χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου’”, όπως επισημαίνει σε άτυπη ενημέρωση η Κουμουνδούρου.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για “για αυτογελοιοποίηση της κυβέρνησης της ΝΔ” και σημειώνουν: “Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την “κανονικότητα”. Πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί ‘χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου’”.

Και συνεχίζουν λέγοντας: “Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis. Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με παραγγελία εισαγγελέα, διενεργείται προκαταρκτική έρευνα από πταισματοδίκη για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου περί “χασισοκαπνού” στα γραφεία του Μαξίμου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ