Οι “μονομάχοι” της έδρας – Ο Κουρουμπλής κατέθεσε ένσταση για επανακαταμέτρηση των ψήφων – Τι δήλωσε στο enikos.gr ο Παπαχριστόπουλος

Του Κώστα Τέο

Η μάχη Παπαχριστόπουλου-Κουρουμπλή στον Β2 Δυτικό Τομέα για την έδρα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα θρίλερ των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου και έχει και άλλο επεισόδιο…

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατέθεσε ένσταση, ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψήφων και αυτή θα γίνει αύριο Παρασκευή, όπως επιβεβαίωσε στο enikos.gr ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Περνάμε το μαρτύριο της σταγόνας, ήταν έξι ψήφοι και ο Παναγιώτης (σ.σ. Κουρουμπλής» κατέθεσε ένσταση, όπως ήταν λογικό, διότι δεν μιλάμε για μία διαφορά 100-200. Άλλωστε, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί του. Έχω μάθει στη ζωή μου να κερδίζω, αλλά και να χάνω», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος στο enikos.gr και αναφέρθηκε στη διαδικασία.

Κατ΄αρχήν υποστήριξε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Κουρουμπλής θα παραβρεθούν στη διαδικασία επανακαταμέτρησης ως παρατηρητές.

Και πώς έχει η διαδικασία; Τα 680 τμήματα θα χωριστούν σε 16 κλιμάκια, όπου θα βρίσκονται 16 δικαστικοί αντιπρόσωποι με δύο υπαλλήλους του Πρωτοδικείου. Όσο για το πότε θα προκύψει το αποτέλεσμα; Ο κ. Παπαχριστόπουλος πιστεύει πως μπορεί και αύριο αργά το βράδυ. Σίγουρα, όμως, τη Δευτέρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ