ΚΙΝΑΛ: Καταγγέλλει προβοκάτσια σε βάρος του κόμματος με “αλλαγμένα ψηφοδέλτια” στην Αχαΐα

Στην καταγγελία ότι έχει στηθεί προβοκάτσια σε βάρος του Κινήματος Αλλαγής, με στόχο να μειωθεί το ποσοστό του κόμματος και να μην εκλέξει βουλευτή στην Αχαΐα, προχωράει το ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, “κυκλοφόρησαν ψηφοδέλτια με αλλαγμένη την εγκεκριμένη σειρά των υποψηφίων, με στόχο να βγουν άκυρα. Σκοπός της προβοκάτσιας είναι να μειωθεί το εκλογικό ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής και η παράταξη να μην εκλέξει βουλευτή στην Αχαΐα”.

Το ΚΙΝΑΛ εφιστά την προσοχή σε όλους τους φίλους και τα μέλη της παράταξης, αλλά και τους προοδευτικούς πολίτες, να προσέξουν την εγκυρότητα των ψηφοδελτίων.

Όπως υπογραμμίζει, “έγκυρα ψηφοδέλτια είναι μόνο όσα διακινούνται εντός των εκλογικών κέντρων από τον δικαστικό αντιπρόσωπο, όσα διακινούνται από τα επίσημα εκλογικά κέντρα του Κινήματος Αλλαγής και όσα διακινούν οι ίδιοι οι υποψήφιοι του Κινήματος”.

Καλεί, παράλληλα, και τις εφορευτικές επιτροπές να ελέγχουν τα ψηφοδέλτια που δίνουν στους ψηφοφόρους. “Στα σωστά ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής τα επώνυμα των υποψηφίων είναι γραμμένα με απόλυτη αλφαβητική σειρά”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ