Άδωνις Γεωργιάδης: Ή αυτοδυναμία ή εκλογές – Ψήφος ανοχής σημαίνει ακυβερνησία και χάος

Το δίλημμα των εκλογών είναι “ή αυτοδυναμία ή εκλογές” ξεκαθάρισε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι “ψήφος ανοχής σημαίνει ακυβερνησία και χάος”.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο news 247, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών άφησε αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά, λέγοντας ότι δεν περίμενε την τοποθέτησή της. “Ξέρετε τι θα πει ψήφος ανοχής; Θα έχουμε μια κυβέρνηση που δεν θα μπορεί να νομοθετεί. Αν έλεγε η κ. Γεννηματά και το ΚΙΝΑΛ ‘εμείς θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο πρώτο κόμμα, όποιο αποφασίσει ο ελληνικός λαός, και θα είμαστε η προοδευτική εξασφάλιση αυτής της νέας κυβερνήσεως’, θα σου ‘λεγα ότι υπάρχει εναλλακτική μιας τέτοιου τύπου κυβερνήσεως. Μετά τη δήλωση της κ. Γεννηματά δεν υπάρχει, ή θα ‘χουμε αυτοδυναμία ή θα ‘χουμε εκλογές, δεν υπάρχει άλλο”.

Σε ερώτηση εάν θα δεχθεί η ΝΔ την ψήφο ανοχής, απάντησε: “μα είστε με τα καλά σας; Δηλαδή θα κάτσουμε εμείς σε μία κυβέρνηση που δεν θα μπορούμε να κυβερνάμε;” και επανέλαβε πως “αν δεν έχουμε αυτοδυναμία τη Δευτέρα, θα πάμε ξανά σε εκλογές. Τελεία και παύλα”.

Αναφερόμενος στο Ελληνικό, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι “η Lamda θα είχε ακυρώσει την επένδυση, εάν δεν είχαμε εκλογές σε δύο ημέρες με προοπτική νίκης της ΝΔ” και σημείωσε πως κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την υπουργική απόφαση που εκδόθηκε, διαμηνύοντας πως η ΝΔ θα την αλλάξει.

Μιλώντας για τα Εξάρχεια, τα χαρακτήρισε “σκλαβωμένα” και πρόσθεσε ότι “θα μπει η αστυνομία και θα κάνει τη δουλειά της όπως σε όλα τα κράτη. Θα αλλάξει ο νόμος. Η κουκούλα θα είναι κακούργημα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ