Debate Χαρίτση – Βλάχου στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, Αλέξης Χαρίτσης και ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στην Ανατολική Αττική, Γιώργος Βλάχος.

Ο κ. Χαρίτσης δήλωσε ότι “κάποια αντιπολιτευτικά μέσα ψάχνουν μανιωδώς τρόπους για να ασκήσουν κριτική στον Πρωθυπουργό, το έχουμε ζήσει βεβαίως τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική, ο Αλέξης Τσίπρας έχει πάρει μέρος και έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο να αλλάξουν οι συσχετισμοί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και οι διεργασίες που συντελούνται αυτό το διάστημα σε σχέση με την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στην Ε.Ε. Χωρίς τον Έλληνα Πρωθυπουργό θα είχαμε καταλήξει σε λύσεις που θα πήγαιναν πίσω την Ευρώπη. Αυτή η κριτική είναι κενή περιεχομένου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός συμμετέχει ενεργά σε όλες τις διεργασίες και πιέζει μαζί με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες”

“Όσα είπε ο κ. υπουργός είναι θεωρία. Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει θέμα. Χθες ήταν να γίνει το περίφημο debate και ο κ. Τσίπρας δήλωσε αδυναμία έστω κι αν μετά τροποποιήθηκε. Δεν έγινε το debate όπως συμφωνήθηκε για να είναι στη Σύνοδο και τελικά ο κ. Τσίπρας δεν ήταν στη Σύνοδο. Πήρε το κρατικό αεροπλάνο, αυτό δεν το αξιολογώ, και βρέθηκε στο Ηράκλειο σε μια κομματική εκδήλωση. Και άφησε στη θέση της χώρας να ψηφίσει τον Ισπανό Πρωθυπουργό. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Αν δεν μπορούν ας φύγουν” ανταπάντησε ο κ. Βλάχος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ