Debate Κουίκ – Παπαδημητρίου στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ενόψει των εκλογών στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Τέρενς Κουίκ, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών.

“Τώρα ξαφνικά ο κ. Μητσοτάκης μας λέει ή με βγάζετε άρχοντα αυτοδύναμο ή πάμε για εκλογές Δεκαπενταύγουστο; Νομίζω όλο αυτό είναι εντελώς υποκριτικό και πιστεύω θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να πατάει πάνω σε δύο βάρκες” ανέφερε ο κ. Κουίκ.

“Ήταν λογικό ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι αν δεν έχουμε αυτοδυναμία, είναι πολύ πιθανόν και αυτό μάλλον θα επιλέξουν οι πολιτικοί αρχηγοί και εγώ αυτό θα προτείνω, να πάμε να ξεκαθαρίσουμε. Γιατί κ. Κουίκ δεν σας ενδιαφέρει ότι το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν δείχνει να φοβάται την απλή αναλογική, παρόλο που φέρατε την απλή αναλογική με απόλυτο σκοπό να δημιουργήσετε το χάος” ανταπάντησε ο κ. Παπαδημητρίου.

“Ο φόβος δυστυχώς είναι ένας κακός σύμβουλος και ο Έλληνας δεν θέλει φυγόμαχους και ανθρώπους που κρύβονται” σχολίασε ο κ. Κουίκ.

Ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε “Είστε τουλάχιστον λίγο υπερβολικός. Αντιλαμβάνομαι να θέλετε να δείτε τον ψυχολογικό παράγοντα γιατί είστε σε μια παράταξη που κυκλοφορείτε φαντάζομαι ανάμεσα τους, εσείς δεν είστε γεννημένος σε αυτή την παράταξη, ξέρετε να αναγνωρίζετε τον φόβο όταν τον βλέπετε και άρα ζείτε μέσα στον φόβο. Ο κ. Μητσοτάκης κάθε μέρα είναι με πολίτες. Το να λέτε ότι ο κ. Μητσοτάκης φοβάται, είναι νομίζω ένας αντικατοπτρισμός των δικών σας προβλημάτων γιατί φέρατε τη χώρα σε αδιέξοδο”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ