Χρηστίδης: Το δίλημμα στις εκλογές είναι πρόοδος απέναντι στη συντήρηση

“Το δίλημμα δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης, είναι πρόοδος απέναντι στη συντήρηση”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha 9.89 για να συμπληρώσει ότι “τη συντήρηση σήμερα στη χώρα την εκφράζει ιδεολογικά και πολιτικά η Νέα Δημοκρατία αλλά και πρακτικά ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 4 χρόνια”.

Ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι το μήνυμα των εθνικών εκλογών αφορά κάθε Έλληνα πολίτη και σημείωσε πως “είναι μία ημέρα στην οποία πρέπει να αποφασίσουμε για τη ζωή μας στα επόμενα 4 χρόνια. Τα 10 χρόνια της κρίσης ακούσαμε πάρα πολλά, είδαμε πολλούς πολιτικούς αστέρες μέσα σε εισαγωγικά να έρχονται υποσχόμενοι τα πάντα στους πάντες στην ουσία όμως είμαστε χώρα η οποία μπήκε πρώτη στο μνημόνια και αγκομαχά ακόμα να βγει από αυτά. Με περίπου το μισό τμήμα της νέας γενιάς της πατρίδας μας είτε να έχει φύγει στο εξωτερικό είτε να είναι σε καθεστώς μεγάλης ανεργίας και υποαμοιβής. Με μία κοινωνία η οποία είναι χαμηλών προσδοκιών. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να αλλάξει, πρέπει να απελευθερώσουμε τους Έλληνες από τη μιζέρια, το διχασμό και τα ψέματα του κ. Τσίπρα και να οδηγήσουμε τη χώρα μας με ασφάλεια οριστικά μπροστά. Η Ελλάδα ήταν πρωταγωνιστής των εξελίξεων μέχρι το 2004 και όλοι εμείς στο Κίνημα Αλλαγής και στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουμε ότι μπορεί να ξαναγίνει”.

Υπογράμμισε, επίσης, την αναγκαιότητα η χώρα να έχει πολιτική σταθερότητα, αλλά και πολιτική ωριμότητα για να συμπληρώσει: “εμείς έχουμε το πολιτικό μας πλαίσιο, αν το μόνο πράγμα που ενδιαφέρει τη Νέα Δημοκρατία είναι το πώς θα ξανακάνει τα ίδια λάθη του παρελθόντος με αυτοδυναμίες οι οποίες δεν λειτούργησαν και έφεραν τη χώρα με το ενάμισι πόδι στη χρεοκοπία όπως την περίοδο 2004-2009 εμείς είμαστε σε ένα άλλο μετερίζι”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ