Τι αποφασίστηκε στη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ για την κάθοδο στις εθνικές εκλογές

Στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θα ληφθεί η τελική απόφαση για την στάση του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές.

Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή, υπό τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, συνεδρίαση των βουλευτών και της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.

Η σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να αλλάξει η ημερομηνία εάν μετατεθεί και εκείνη των εκλογών.

Σύμφωνα με στελέχη των ΑΝΕΛ, στη σημερινή συνεδρίαση εξετάστηκε ενδελεχώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και συζητήθηκαν διάφορες απόψεις για τη στάση των ΑΝΕΛ. Όπως σημειώνουν, οι αυτοδιοικητικές εκλογές ανέδειξαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, με μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων να κινείται εκτός του «δίπολου» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Τα ίδια στελέχη τονίζουν επίσης ότι οι ΑΝΕΛ απευθύνουν κάλεσμα πρωτίστως προς την κοινωνία και όχι προς τους πολιτικούς φορείς.

Την ίδια ώρα, ανεξαρτήτως του τι μέλλει γενέσθαι, η συγκρότηση των ψηφοδελτίων συνεχίζεται κανονικά, ενώ όπως λένε χαρακτηριστικά στελέχη του κόμματος, «Πάνος Καμμένος και ΑΝΕΛ είναι ένα».

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ