Παπανδρέου: Είναι σημαντική για την αυτοδιοίκηση η ψήφος των πολιτών – Τι είπε για τον Βενιζέλο – ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι σημαντική για την αυτοδιοίκηση η ψήφος των πολιτών σήμερα γιατί η αυτοδιοίκηση έχει έναν διακριτό και καθοριστικό ρόλο και στο να ξεπεράσουμε την κρίση αλλά και να κτίσουμε μία σύγχρονη και ελπιδοφόρα προοδευτική Ελλάδα», δήλωσε ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

«Στηρίζουμε τους υποψηφίους της παράταξής μας γιατί η παράταξη αυτή έχει προσφέρει τα μέγιστα και στην αυτοδιοίκηση, πιστεύουμε σε αυτόν το θεσμό, και έχει επιτελέσει το μεγαλύτερο έργο για την αυτοδιοίκηση. Όπου δεν υπάρχουν δικοί μας υποψήφιοι ελπίζω να επικρατήσουν κριτήρια για την επιλογή υποψηφίων που είναι κοντά στις αξίες μας, όπως το δημοκρατικό ήθος, η οικολογική συνείδηση, η διάφανη και χρηστή διοίκηση γιατί θέλουμε ο κόσμος να ξέρει που πάνε τα χρήματά του. Και βέβαια, η προοδευτική ευαισθησία για την κοινωνική συνοχή. Μόνο μέσα από μία ισχυρή και προοδευτική αυτοδιοίκηση μπορούμε να μιλάμε για μία Ελλάδα ελπίδας και προόδου», πρόσθεσε.

Ο κ. Παπανδρέου ωστόσο απέφυγε να πάρει θέση για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ και την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, γιατί όπως είπε «δεν είναι ούτε ο χώρος ούτε η ώρα για να μιλήσουμε γι’ αυτά».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ