• Υποψήφιος δήμαρχος κατηγορεί όσους δεν τον ψήφισαν: Μου είπατε ψέματα, τιμωρήσατε τον εαυτό σας

  3:31 πμ, Τετάρτη 29 Μάι 2019 3:31 πμ, Τετάρτη 29 Μάι 2019

  Μία επιστολή γεμάτη πικρία προς τους δημότες της Πάτρας, έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει μεγάλο ποσοστό στις εκλογές της Κυριακής.

  Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη», που συγκέντρωσε ποσοστό 1,84%, εκφράζει στην επιστολή την αγανάκτησή του για το αποτέλεσμα, κάνοντας λόγο για δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που του είπαν ψέματα ότι θα τον στηρίξουν στις εκλογές και για “φίδους” που τον πρόδωσαν.

  “Τιμωρήσατε τον εαυτό σας”, αναφέρει στην επιστολή του απευθυνόμενους στους Πατρινούς και παρακαλεί τον Άγιο Ανδρέα να προστατέψει "αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της που σε πρόδωσαν”.

  Αναλυτικά η επιστολή του κ. Χρυσανθακόπουλου, που δημοσιεύει το patrastimes.gr:

  «Δημότες της Πάτρας

  Για μια ακόμη φορά τιμωρήσατε τον εαυτό σας και δεν καταδικάσατε το σύστημα, αφού αναδείξατε περίτρανα τους ανθρώπους του κατεστημένου.

  Ευχαριστώ τους δεκάδες χιλιάδες που, ενώ μου υποσχεθήκατε στήριξη στο πρόγραμμα μου το οποίο εκθειάζατε, μου είπατε ψέματα και φυσικά ψηφίσατε τους ομοίους σας για να σας εξαπατούν επάξια.

  Ευχαριστώ για την παραδοχή πως είμαι ο πιο συγκροτημένος, έτοιμος, έντιμος, επαρκής και καταρτισμένος για Δήμαρχος που ξεχώρισα ποιοτικά στο ντιμπέϊτ, αλλά προτιμήσατε το αντίθετο.

  Αποδείξατε στην πράξη ότι θέλετε κομματικά εξαρτημένο Δήμαρχο και επιβραβεύσατε τα έρμαια των επιχειρηματικών συμφερόντων.

  Ως συνδυασμός κάναμε ένα καθαρό αγώνα και ευχαριστώ τους υποψηφίους μου για την μαχητικότητα τους και εσάς προσωπικά όσους με προτιμήσατε.

  Με τα πενιχρά οικονομικά μου μέσα επί ενάμιση χρόνο σας εξηγούσα πόρτα-πόρτα τις προτάσεις μου που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο και θα καταστήσουν την Πάτρα Διεθνή Σύγχρονη Πόλη. Συμφωνούσατε μαζί μου, αλλά δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας.

  Ζητώ συγνώμη που διατάραξα τον ύπνο του αδίκου παρουσιάζοντας όραμα και αναπτυξιακό σχέδιο για την Πάτρα μας που λατρεύω.

  Ως ορθόδοξος χριστιανός έχω θυσιάσει κάθε εγωισμό στον σκοπό μου. Άγιε μου Ανδρέα προστάτεψε αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της που σε πρόδωσαν και ιδίως τους «φίδους» μου.

  Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος»

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα