Σταμάτης στον Realfm 97,8: Η διαφορά θα είναι μεγαλύτερη στις εθνικές εκλογές

“Με ακρίβεια δεν μπορούσε κανείς να προσδιορίσει τη διαφορά. Ήταν φανερά δύο πράγματα ότι υπήρχε μία τεράστια δυσφορία του κόσμου απέναντι στον κ. Τσίπρα και μία ολοφάνερη ανοδική πορεία της ΝΔ”, είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Το ότι η διαφορά έφτασε σχεδόν τις 10 μονάδες πιστοποιεί την ακρίβεια των προηγούμενων δημοσκοπήσεων και νομίζω ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης αυτού του αποτελέσματος… Στις επόμενες εθνικές εκλογές που θα γίνουν περίπου σε έναν μήνα αυτή η διαφορά θα μεγαλώσει. Γιατί θα υπάρχει περαιτέρω συρρίκνωση ψηφοφόρων που ψήφισαν τον κ. Τσίπρα, ενώ από την άλλη μεριά με μία σωστή διαχείριση του εκλογικού αποτελέσματος θα έχουμε αύξηση της ΝΔ”, σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:

“Εγώ βλέπω ότι υπάρχουν και άλλα περιθώρια περαιτέρω δυνάμωσης της θέσης της ΝΔ. Εκείνο που πρέπει να προσέξουμε είναι η διαχείριση αυτού του εντυπωσιακού αποτελέσματος για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί μπορεί να επιτευχθεί περαιτέρω διεύρυνση της διαφοράς και το δεύτερο γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών. Η κατάσταση θα είναι δύσκολη στη διαχείριση της, απαιτεί μία λαϊκή ενότητα, πρέπει με κάθε τρόπο να αποφευχθούν διχαστικά μηνύματα και συμπεριφορές γιατί τον δρόμο που έχουμε να βαδίσουμε, πρέπει να τον βαδίσουμε όλοι μαζί οι Έλληνες… Θα τελειώσει στις 30 Ιουνίου και η διαφορά θα είναι μεγαλύτερη στις εθνικές εκλογές”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ