Σκουρλέτης: Μέσα από την κάλπη της επόμενης Κυριακής θα προκύψει μία νέα εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση

«Μέσα από την κάλπη της επόμενης Κυριακής θα προκύψει μία νέα εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, στο έργο της, στα μέτρα της, σε αυτά που πρεσβεύει», τόνισε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Open”. 

«Αν και δεν ψηφίζουμε κυβέρνηση, αναμφίβολα το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου θα επηρεάσει τα μάλα το πολιτικό περιβάλλον, θα στείλει μηνύματα και θα μπορούσα να δανειστώ μια φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα είναι ‘το πρώτο ημίχρονο για τις εθνικές εκλογές’» είπε ο κ. Σκουρλέτης και συνέχισε: «Νομίζω ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για εξάντληση της τετραετίας, είναι προς όφελος και της οικονομίας και του ελληνικού λαού. Και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς η επιβράβευση αυτής της αντίληψης και της προσέγγισης των ζητημάτων».

Τις μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, ο πολιτικός χρόνος είναι αρκετά πυκνός, σημείωσε και πρόσθεσε: «Οι μετατοπίσεις είναι έντονες, οι συζητήσεις πλέον οδηγούν σε αποκρυσταλλώματα, ο κόσμος τώρα αποφασίζει. Και αν ισχύει αυτό που λένε οι δημοσκόποι, ότι αυτή την εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα, εφτακόσιες χιλιάδες με ένα εκατομμύριο θα αποφασίσουν, με βάση την τάση αλλά και την πυκνότητα του πολιτικού χρόνου, νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί. Άρα, θεωρώ ρεαλιστικό κάποιος να ισχυριστεί ότι πηγαίνουμε σε ένα πραγματικό ντέρμπι». Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ