Γεννηματά: Όχι άλλο δεξιά το τιμόνι, οδηγεί σε αδιέξοδο – Ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΝΔ – Κίνημα Αλλαγής τώρα

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται από το μεσημέρι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά όπου το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματος στο Κηποθέατρο της πόλης.

Κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της πόλης η κ. Γεννηματά επεσήμανε τη νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους δημοκράτες της Κρήτης που χτίζει το Κίνημα Αλλαγής. « Η Κρήτη που ήταν το προπύργιο των δημοκρατικών αγώνων με το ΠΑΣΟΚ, θα είναι και πάλι μπροστά για την προοδευτική αλλαγή. Είμαι σίγουρη, είμαι αισιόδοξη ότι θα στείλει ένα δυνατό μήνυμα, όχι άλλο δεξιά το τιμόνι, οδηγεί σε αδιέξοδο. Ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΝΔ. Κίνημα Αλλαγής τώρα και για την Ευρώπη και για την Ελλάδα. Μαζί ξανά ψηλά», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

Προηγουμένως, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για κοκορομαχία που -όπως είπε- «προσβάλει τους πολίτες, μας προσβάλλει ως πολιτικούς, πληγώνει την αξιοπρέπεια και των πολιτικών και της πολιτικής. Όλη αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει. Γιατί όλη αυτή τη σύγκρουση, μετά από δέκα χρόνια που βρισκόμαστε μέσα στην κρίση και στα μνημόνια, την πληρώνει πανάκριβα ο ελληνικός λαός. Είναι κατάντια, είναι κατήφορος».

Επίσης υποστήριξε ότι «η δύναμη που θα δώσει στο κάθε κόμμα, ο τρόπος με τον οποίο θα μας κατατάξει όλους, θα μας βάλει στη θέση μας και θα μας αναγκάσει όλους να καθίσουμε γύρω από ένα τραπέζι και να συζητήσουμε. Αυτό λοιπόν που ζητάω εγώ από τον ελληνικό λαό, είναι ν’ αξιοποιήσει αυτή τη δύναμη που έχει, έχει μεγάλη δύναμη στα χέρια του, να πάει να ψηφίσει και τώρα στις ευρωεκλογές. Όχι στην αποχή, όχι στον καναπέ, όλοι στην κάλπη, αυτή τη δύναμη αξιοποιήστε την, στείλτε το μήνυμα αλλαγής τώρα, δώστε δύναμη ανατροπής και στις εθνικές εκλογές αναγκάστε μας όλους να καθίσουμε, να συνεννοηθούμε και να μπορέσει επιτέλους η χώρα ν’ αφήσει πίσω της οριστικά την κρίση και τα μνημόνια». Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ