Κουντουρά στον Realfm 97,8: Η αντιπολίτευση πετάει την μπάλα στην εξέδρα…

“Η αντιπολίτευση προσπαθεί με κάθε τρόπο και το έχει αποδείξει να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα” είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Παγάνη και Αναστασία Γιάμαλη.

“Η κυβέρνηση μας έχει πολύ συγκεκριμένο σχέδιο και όλο αυτό το νοικοκύρεμα που έγινε, συν το πρόγραμμα το οποίο έχουμε για τα επόμενα χρόνια και το πρόγραμμα των Ευρωεκλογών αλλά και γενικότερα όλο το κοινωνικό μας πρόγραμμα το οποίο εξελίσσεται γιατί αποκτήσαμε τον δημοσιονομικό χώρο ο οποίος μας επιτρέπει να κάνουμε οικονομική, κοινωνική πολιτική είναι ένα πεδίο που η αντιπολίτευση αρνείται να συμμετέχει. Προσπαθεί με συκοφαντίες, με σκανδαλολογία, με κατασκευασμένες ειδήσεις να αποπροσανατολίσει από το αληθινό διακύβευμα των εκλογών”, σημείωσε η κ. Κουντουρά και πρόσθεσε:

“Εγώ πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει πλέον τι συμβαίνει, γιατί έχει να κάνει μία σύγκριση. Συγκρίνει την αντιπολίτευση που πτώχευσε την Ελλάδα, χρεοκόπησε τον ελληνικό λαό, απέτυχε να διαχειριστεί την κρίση και μάλιστα στο πρόγραμμα του το οποίο είναι και εμφανές και κρυπτόμενο, έχει αντιφάσεις… Το διακύβευμα σήμερα είναι εάν θέλουμε να επιστρέψουμε σε αυτούς που πραγματικά πτώχευσαν και χρεοκόπησαν τον ελληνικό λαό, δεν έχουν πρόγραμμα και το πρόγραμμα τους δεν είναι με επίκεντρο τον άνθρωπο ή εάν θα επιλέξουν την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα με πρόγραμμα, σχέδιο, σεβασμό στις θυσίες και τους κόπους τα τελευταία 10 χρόνια του ελληνικού λαού, έβγαλε την Ελλάδα και από την κρίση, έβαλε τα θεμέλια για την οικονομική ανάπτυξη, βγήκαμε στις αγορές, άλλαξε η εικόνα της Ελλάδας, ανακτήσαμε την αξιοπιστία, ισχυροποιήσαμε τον ρόλο της χώρας μας στη διεθνής σκηνή”.

“Οι δικές μας προτεραιότητες είναι διαφορετικές από τις προτεραιότητες της αντιπολίτευσης. Για αυτό πιστεύω ότι οι Έλληνες πολίτες δεν θα επιτρέψουν σε αυτές τις πολιτικές να επανέλθουν και να δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή στην πατρίδα μας”, δήλωσε μεταξύ άλλων η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

“Αυτή η κυβέρνηση έχει σχέδιο, έχει πρόγραμμα και το απέδειξε και σήμερα αυτές οι Ευρωεκλογές είναι κρίσιμες. Θα σχεδιαστεί το μέλλον, οι στρατηγικές, οι πολιτικές για όλα τα ευρωπαϊκά κράτη για όλη την ευρωπαϊκή οικογένεια και θα αποφασιστούν πολιτικές που θα κρίνουν το μέλλον μας και το μέλλον της Ελλάδας”, ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Κουντουρά.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ