Βασίλης Μιχαλολιάκος στον Realfm 97,8: Το καλό ΠΑΣΟΚ έρχεται από εμάς και το διεφθαρμένο της εξουσίας πάει στον ΣΥΡΙΖΑ

“Αυτό που βλέπω είναι ότι ακόμη και στην Κρήτη η ΝΔ θα έρθει πρώτο κόμμα και αυτό θα ορίζει την πραγματική πολιτική αλλαγή”, είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Μιχαλολιάκος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Βρήκα υπερήφανους Κρητικούς τόσο θυμωμένους και αποφασισμένους τον θυμό τους να τον κάνουν ψήφο και τόσο ενθαρρυμένους από την πολιτική προσπάθεια που καταβάλλει η ΝΔ να βελτιώσει και το πολιτικό της πρόγραμμα και τον πολιτικό της λόγο και προσωπικό που έρχονται πολύ θετικά. Καθώς το ΠΑΣΟΚ συρρικνώνεται, το καλό ΠΑΣΟΚ έρχεται από εμάς και το διεφθαρμένο της εξουσίας πάει στον ΣΥΡΙΖΑ”, σημείωσε ο κ. Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε:

“Επέλεξα να κατέβω στις ευρωεκλογές γιατί καταρχήν είμαι μαχητής της παράταξης. Ο κανόνας λέει μέχρι τώρα ότι όπου η παράταξη μου και η πατρίδα μου με ζητάει είμαι παρών… Επιστρέφω στην κεντρική πολιτική, είμαι ευρωπαϊστής από πεποίθηση”.

“Εγώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον ψήφισα για αρχηγό του κόμματος και την πρώτη Κυριακή και τη δεύτερη. Έκρινα ότι είναι μία σύνθεση ενός σύγχρονου πολιτικού και τεχνοκράτη και πολιτικού οραματιστή. Δεν είναι ο χαρισματικός ρήτορας του παρελθόντος, αλλά δεν ξέρω πόσα θετικά προσέφεραν οι χαρισματικοί ρήτορες του παρελθόντος στην πατρίδα. Ενώνει, ανανεώνει και έχει έναν βηματισμό πολύ θετικό”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ