Δανέλλης στον Realfm 97,8: Διαφωνώ με το ύφος του κ. Πολάκη

“Αντιλαμβάνομαι ότι η αντιπολίτευση πρέπει να βρει τρόπους να εκτραπεί η συζήτηση από τα σοβαρά, από τα πολιτικά ζητήματα που θα πρέπει να μας απασχολούν. Οι φωτογραφίες αυτές ήταν μία ευκαιρία και μάλιστα σε μία τέτοια συγκυρία”, είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Γιατί να είναι τόσο κατακριτέο το να κάνει ένας πολιτικός, ένας Πρωθυπουργός, διακοπές με κάποιον φίλο επιχειρηματία που τον προσκαλεί και τον φιλοξενεί; Από μόνες τους οι ελίτ δεν είναι κατακριτέες. Οι ελίτ είναι κατακριτέες όταν μεταχειρίζονται παράνομο τρόπο για να πλουτίσουν ή να διευρύνουν τον πλουτισμό τους”.

Αναφερόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο κ. Δανέλλης σημείωσε: “Προφανώς διαφωνώ με το ύφος του κ. Πολάκη, με τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται αδικεί τον εαυτό του και αδικεί και την κυβέρνηση του. Πράγματα τα οποία του πιστώνονται τα χάνει γιατί ο τρόπος αυτός δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο θα έπρεπε να λειτουργεί πολιτικά. Είναι ξεκάθαρο”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ