• Γεωργιάδης στον Realfm 97,8 για Μάτι: Ας αφήσουν τα κόλπα - Κανείς δεν θα τολμούσε να κρύψει τους νεκρούς αν δεν είχε την πρωθυπουργική εντολή

  12:55 μμ, Παρασκευή 03 Μάι 2019 12:55 μμ, Παρασκευή 03 Μάι 2019

  Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

  "Θα έχουμε debate τριών ημερών στη Βουλή, δεύτερον τι νόημα έχει το debate μεταξύ των δύο κομμάτων, τα υπόλοιπα κόμματα που θα είναι στις ευρωεκλογές δεν πρέπει να έχουν χώρο στο debate; Θα κάνουμε debate μόνο όπως βολεύει τον κ. Τσίπρα και νομίζει εκείνος ότι θα είναι μόνο αυτός στην αντιπολίτευση σε λίγο; Όχι, θα έχουμε όταν έρθει η ώρα του debate στην επίσημη προεκλογική περίοδο, κανονικό debate με όλα τα κόμματα, όπως είναι θεσμοθετημένο. Δεν κατάλαβα γιατί να γίνει κάτι διαφορετικό για τον κύριο Αλέξη Τσίπρα από ότι έγινε στο παρελθόν. Τι είναι ο κ. Τσίπρας ο αυτοκράτορας; Απορώ πώς δεν έχουν ξεσηκωθεί τα υπόλοιπα κόμματα από το θράσος του ανθρώπου να ζητά να εξαφανίσει το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ, όλα τα υπόλοιπα κόμματα της Αριστεράς, μόνο και μόνο για να παρουσιάσει τον εαυτό του ως μοναδικό αντίπαλο του Κυριάκου Μητσοτάκη" ανέφερε σχετικά με το debate που ζητεί ο Αλέξης Τσίπρας.

  "Όλα τα μέτρα που αφορούν μετά τον Οκτώβριο του 2019 δεν μπορούν να αποφασιστούν από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα. Τουλάχιστον από την παρούσα, θα πρέπει να αποφασιστούν από την επόμενη κυβέρνηση, αυτή που θα εκλέξει ο ελληνικός λαός στις εθνικές εκλογές. Το να έρχεται μια κυβέρνηση τρεις μήνες πριν τη λήξη της θητείας της και να ανακοινώνει μέτρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, είναι από γελοίο έως πολύ γελοίο. Δεύτερον, το να παρουσιάζει ο κ. Τσίπρας τον εαυτό του ως τον Πρωθυπουργό που μειώνει τους φόρους όταν αυτά τα τέσσερα χρόνια φορολόγησε ό,τι πετάει και ό,τι κολυμπάει, γίνεται σχεδόν εξοργιστικό. Αυτά είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα ενόψει εκλογών και δεν έχουν καμία πραγματική αξία" τόνισε.

  "Το ΦΠΑ στην εστίαση το παρέλαβε ο κ. Τσίπρας 13% που το άφησε ο Σαμαράς και το έφτασε στο 24% και τώρα λέει ως μέτρο θα έχει σε ορισμένα προϊόντα να μειωθεί από το 24% που το πήγε ο Τσίπρας στο 13% του Σαμαρά. Μα καλά δεν ντρέπεται καθόλου;" πρόσθεσε.

  "Το να βγαίνει σήμερα ένας υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα και να εκφράζει προβληματισμούς γιατί τα ελληνικά hoaxes θα ελέγχουν τα fake news στο facebook, όταν έχει δει σήμερα ο ελληνικός λαός και κάνει εμετό, βλέπουν τον Τσίπρα να χορεύει χθες το βράδυ την ώρα που έβλεπαν στην τηλεόραση ότι ήξερε για τους νεκρούς ο Τσίπρας και ας τα αφήσει τα κόλπα ο Τόσκας και θα μιλήσει αυτή η κυβέρνηση για τον πόλεμο των fake news; Είναι το μεγαλύτερο fake news της παγκόσμιας ιστορίας αυτή η σύσκεψη που έκανε ο Τσίπρας εκείνο το βράδυ, η πιο αηδιαστική σύσκεψη κυβέρνησης όλων των εποχών, πάνω στα πτώματα, πάνω στα καμμένα παιδάκια έκανε ο Τσίπρας προεκλογική εκστρατεία και δεν ντρέπεται" ανέφερε.

  κ. Τόσκας μπορεί να πάρει την ευθύνη για το δικό του υπουργείο και να θελήσει να πει ότι ο ίδιος ήταν υπαίτιος αυτού του αίσχους. Φυσικά, εφόσον αναλαμβάνει την ευθύνη πρέπει να παραιτηθεί από βουλευτής και να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Όμως, δεν ξέραμε από το Σιγμανόγλειο Νοσοκομείο στις 10 ότι είχαν πάρει το πρώτο πτώμα; Δεν ήξεραν από το ΚΕΕΛΠΝΟ ότι είχε ζητήσει ο κ. Πολάκης 30 σάκους για πτώματα από τις 10:10 το βράδυ, δηλαδή 2,5 ώρες πριν από τη σύσκεψη; Άρα ήξερε και ο κ. Πολάκης για τους νεκρούς. Άρα, ας αφήσουν τα κόλπα κανείς δεν θα τολμούσε να κρύψει τους νεκρούς αν δεν είχε την πρωθυπουργική εντολή. Άρα αυτό που πρέπει να δει ο ελληνικός λαός δεν είναι το γλυκό προσωπάκι του Αλέξη Τσίπρα, να δει την ψυχή του Αλέξη Τσίπρα, μαύρη, κατάμαυρη. Ποιος μπορεί να κάνει εκείνη την ώρα επικοινωνιακή διαχείριση στα πτώματα αν έχει λίγο ίχνος ψυχής μέσα του; Κανένας. Και δεν είναι όλα πολιτική στη ζωή ούτε ψήφοι, ούτε καρέκλες εξουσίας, υπάρχει και ανθρωπιά από την οποία ο κ. Τσίπρας έχει πάρει διαζύγιο προφανώς" σχολίασε.

  Ακούστε το ηχητικό:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα