Κουρουμπλής στον Realfm 97,8: Η μεγαλύτερη ανησυχία μας είναι η αποχή

“Οι δημοσκοπήσεις καλά κρατούν, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ένα φαινόμενο από το 2012 και μετά που δεν μπορεί να ‘ψηλαφηθεί’ από τις δημοσκοπήσεις ο κόσμος του” είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Έχει έναν κόσμο ο οποίος δημόσια δεν εκδηλώνεται γιατί δεν είναι οργανωμένος, έχει αυτό το φαινόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ είχε 200.000 μέλη και πλέον, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 30.000 μέλη. Αυτός ο κόσμος περίπου εκδηλώνεται, άρα ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ σε πολύ μεγάλο ποσοστό αποτυπώνεται στις κάλπες για αυτό και έπεσαν έξω οι δημοσκοπήσεις και τις προηγούμενες φορές, όπως θα πέσουν και τώρα”, σημείωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε: “Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν δώσει στίγμα έντασης, το οποίο όπως φαίνεται όσο θα περνάνε οι μέρες θα υπάρχει και σε μεγαλύτερους τόνους. Αυτό θα ενεργοποιήσει κάποιον κόσμο. Επειδή πέφτουν οι ευρωεκλογές μαζί με τις δημοτικές και τις περιφερειακές, ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων λόγω και των σχέσεων που υπάρχουν σε προσωπικό επίπεδο θα πάνε στην κάλπη. Η μεγαλύτερη ανησυχία μας είναι η αποχή. Εάν μπορέσουμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, που είναι πολύ μεγάλος πολιτικός χρόνος, να ενεργοποιήσουμε αυτόν τον κόσμο είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που αποτυπώνουν οι δημοσκοπήσεις”.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ περιμένει να βελτιώνονται τα πράγματα συνεχώς στην οικονομία. Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες επίσημα να εξαγοραστεί το χρέος από το ΔΝΤ. Για να είμαστε τίμιοι, όσο και αν διαφωνούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τον Τσίπρα, πέρυσι τέτοιον καιρό εάν το έλεγε κάποιος θα θεωρείτο ότι ήταν εξωπραγματικός τουλάχιστον. Είναι μία μεγάλη και σημαντική εξέλιξη”, ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής.

Σχετικά με τα εσωκομματικά πυρά που δέχτηκε μετά τη συνάντηση του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε: “Στη ζωή μου έχω αντιμετωπίσει πολλές δύσκολες στιγμές. Δυστυχώς μέσα στα κόμματα αυτές οι δυσκολίες υπάρχουν. Τελείωσαν αυτά, πάμε παρακάτω. Λένε οι Πόντιοι μία ωραία παροιμία, λένε πάτα παν, πάτα επάνω και προχώρα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ