Τσίπρας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Καθήκον μας η Προοδευτική Συμμαχία να πάρει σάρκα και οστά

Στην εκδήλωση της Προοδευτικής Συμμαχίας στο Γαλάτσι αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες στο Γαλάτσι έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα. Ένα μήνυμα συμμετοχής, αποφασιστικότητας, νίκης», είπε ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα κάλεσε τις οργανωμένες δυνάμεις του κόμματος και της νεολαίας, τα στελέχη και τους βουλευτές σε κινητοποίηση, τονίζοντας ότι «καθήκον του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή η ευρεία, Προοδευτική Συμμαχία να πάρει σάρκα και οστά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».

«Η Προοδευτική Συμμαχία πρέπει να γίνει ο μεγάλος μαζικός χώρος συνάντησης των μελών μας με όλους τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν τις ίδιες αγωνίες και το ίδιο όραμα για το προοδευτικό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος επεσήμανε ότι «στόχος μας το επόμενο διάστημα, πέραν από τη συγκρότηση της κεντρικής εκλογικής επιτροπής, είναι η προσπάθεια οργάνωσης επιτροπών στήριξης της Προοδευτικής Συμμαχίας σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ