Γεννηματά: Ο μόνος που ζει τον μύθο του στην Ελλάδα είναι ο κ. Τσίπρας – ΒΙΝΤΕΟ

Με το σύνθημα “Ξανά μπροστά ή νέες περιπέτειες” και την ομιλία της Φώφης Γεννηματά ξεκίνησε σήμερα το δεύτερο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στόχος είναι η μετατροπή του πλέον σε ενιαίο κόμμα και τα νέα όργανα να είναι δημοκρατικά εκλεγμένα αντί διορισμένα, όπως σήμερα στον πολυκομματικό φορέα.

«Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει, αλλά δε μπορεί να προχωρήσει η παράταξη στη νέα εποχή μόνο με το ΠΑΣΟΚ» επισήμανε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε: «Προφανώς ο ήλιος όπως και το όνομα του ΠΑΣΟΚ θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής.»

« Η κυβέρνηση δεν δικαιούται πλέον να κάνει διαπραγματεύσεις και νέες παραχωρήσεις στα εθνικά μας θέματα» τόνισε η κ. Γεννηματά και σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται σε ακροδεξιούς βουλευτές για να παραμένει στην εξουσία», σημείωσε και μίλησε για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν η κοινωνία και η Δημοκρατία. Ο μόνος που ζει τον μύθο του στην Ελλάδα είναι ο κ. Τσίπρας».

«Η χώρα χρειάζεται προοδευτική αλλαγή, όχι φύγε εσύ, έλα εσύ, η επιστροφή της Δεξιάς σημαίνει επιστροφή στο χθες«, συνέχισε βάζοντας στο κάδρο και τη ΝΔ. Με αυτό το σκεπτικό και σε ότι αφορά στην πολιτική των συνεργασιών είπε ένα βροντερό «ναι» στην ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και ένα βροντερό «όχι» στην επιστροφή της ΝΔ. Μόνο η βάση μπορεί να αλλάξει αυτή την απόφαση, μόνο ένα νέο συνέδριο μπορεί να αλλάξει την απόφαση της αυτόνομης πορείας, διακήρυξε.

Το Κίνημα Αλλαγής δε θα συμμετέχει σε καμία κυβέρνηση που θα συνεχίσει τις αδιέξοδες πολιτικές, κατέληξε Η Φώφη Γεννηματά, ζητώντας την τρίτη εντολή για να καταθέσει πρόγραμμα προοδευτικής διακυβέρνησης, ώστε όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ