Πολάκης: Ο Μητσοτάκης είναι πολύ λίγος – Ακροδεξιός ο Άδωνις, δεν θα έπινα μαζί του ούτε μία τσικουδιά – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε συνέντευξή του στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης. Ο κ. Πολάκης δικαιολόγησε την εκρηκτική στάση του και μίλησε με θερμά λόγια για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Ο Αλέξης είναι ευγενής άνθρωπος και πολύ καλό παιδί σαν προσωπικότητα. Έχει δηλώσει ότι αν το δόγμα Πολάκη είναι να καθαρίσουμε τον τόπο, είναι με το δόγμα Πολάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Αναφερόμενος στην αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα στις ”εκρηκτικές” δημόσιες παρεμβάσεις του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας υποστήριξε: «μου έχει πει κάποια πράγματα ότι κάποιες φορές το παρατραβάω αλλά όταν σε πυροβολούν με 45άρι δεν μπορείς να τους ραντίζεις με βασιλικό».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ λίγος και επειδή είναι του χεριού τους, για αυτό τον έβγαλαν και αρχηγό», τόνισε αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ ενώ για τον Άδωνι Γεωργιάδη υπογράμμισε ότι «δεν ταιριάζει ο πολιτισμός μας, άλλο πράγμα εκφράζει αυτός, άλλο πράγμα εγώ. Τσικουδιές και παρέα κάνεις με αυτούς που εκτιμάς, δεν κάνεις με τους συνειδητά ακροδεξιούς και φιλελεύθερους δολοφόνους μίας χώρας, γιατί αυτό είναι».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ