ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε τη λεγόμενη “υποανάπτυξη”

“Από την τελευταία ομιλία και τα tweets του κ. Τσίπρα πληροφορηθήκαμε το νέο οικονομικό πείραμα που οραματίζεται για την Ελλάδα μετά την οικτρή αποτυχία του προηγούμενου ιδανικού μοντέλου του, από τον αγαπημένο του Μαδούρο στη Βενεζουέλα” αναφέρει η ΝΔ, δίνοντας συνέχεια στην διαδικτυακή κόντρα που έχει ξεσπάσει από χθες μεταξύ του Πρωθυπουργού και του προέδρου της ΝΔ.

“Ο κ. Τσίπρας έχοντας αποτύχει παταγωδώς να οδηγήσει την Ελλάδα σε οικονομική ανάκαμψη, ανακάλυψε τώρα τη λεγόμενη “αποανάπτυξη” ή σε πιο κατανοητά ελληνικά, υπανάπτυξη.

Ο κωδικός της νέας θεωρίας Tσίπρα που θυμίζει τον “λιτό βίο” του Γιάνη Βαρουφάκη, έχει τον τίτλο “ολιγαρκής αφθονία”. Την υποστηρίζει ο περιθωριακός οικονομοφιλόσοφος Σερζ Λατούς και έχει ως πρότυπο τη Βολιβία και τον “λιτό βίο” του πρωθυπουργού της Έβο Μοράλες” τονίζει η ΝΔ.

“Για να καταλάβουν οι πολίτες το νέο ιδανικό μοντέλο του κ. Τσίπρα για την Ελλάδα, εσωκλείουμε τη φωτογραφία της νέας κατοικίας του Έβο Μοράλες, αξίας 34 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο αριστερός ομόλογος του πρωθυπουργού έφτιαξε έναν ουρανοξύστη για τον εαυτό του, στο πλαίσιο προφανώς της προσπάθειας του να μειώσει την ακραία φτώχεια των Βολιβιανών. Κάτι ξέρουν οι κύριοι Τσίπρας και Μοράλες. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση” προσθέτει η ΝΔ και σημειώνει στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης: “Το μόνο που λείπει για να συμπληρώσει την τόσο ωραία αυτή θεωρία, είναι μια φωτογραφία από το ρετιρέ του ουρανοξύστη του Βολιβιανού πρωθυπουργού, στην οποία ο κ. Τσίπρας θα απολαμβάνει με τον κ. Μοράλες τα πούρα που του έμαθε ο κ. Καμμένος. Αβάνας φυσικά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ