Κόντρα Παππά-Γεωργιάδη στο twitter για τον…πήχυ στις ευρωεκλογές

Κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Παππά και τον Άδωνι Γεωργιάδη ξέσπασε στο Twitter με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για τον… πήχυ στις ευρωεκλογές.Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε μεταξύ άλλων στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 : «Στις 3,5 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πήχυς της ΝΔ για τις ευρωεκλογές». «Στις ευρωεκλογές του 2014 ο κ. Τσίπρας είπε 25 ψηφίζουμε 26 φεύγουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 26% και ο πήχης είναι αυτός που έβαλε ο κ. Τσίπρας, οτιδήποτε πάνω από 26% με 3,5 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κόμμα. Στις εθνικές εκλογές η διαφορά ήταν διπλάσια από τις ευρωεκλογές, έτσι θα γίνει και τώρα», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Τις δηλώσεις του σχολίασε σήμερα μιλώντας στον ίδιο ραδιοσταθμό ο κ. Παππάς, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η ΝΔ έφτιαξε μια εικόνα καλπάζουσας πολιτικής δύναμης προς την εξουσία, έλεγε ότι προηγείται 20 μονάδες, και τώρα προσγειώνεται στην πραγματικότητα όσο πλησιάζουμε στις κάλπες. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο. Κάθε κάλπη με πανελλαδικά χαρακτηριστικά όπως αυτή των ευρωεκλογών έχει χαρακτηριστικά κεντρικής εκλογικής αναμέτρησης. Δεν υπάρχει περίπτωση να γεννήσουν ενδεχόμενο εθνικών εκλογών οι ευρωεκλογές γιατί οι εθνικές εκλογές είναι καθορισμένες για το τέλος της τετραετίας»

«Κύριε Νίκο Παππά σας παρακαλώ μην διαστρεβλώνετε τις συνεντεύξεις μου. Ποτέ δεν προέβλεψα 3,5% διαφορά μεταξύ μας, θα σας συντρίψουμε. Ως προς τον πήχη όμως θα κριθούμε με τα ίδια μέτρα. Τα υπόλοιπα 27 Μαΐου το πρωί» έγραψε στο Twitter στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης .

«Όλοι ακούσαμε τι είπατε. Μπορείτε αν θέλετε να ανακαλέσετε. Τα περί “συντριβής”, θα έχουν την τύχη της “αριστερής παρένθεσης”» ανέφερε από την πλευρά του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής. «Ξέρω καλά τί είπα και είναι αυτό που σας είπα. Ο κ. Τσίπρας το 2014 θεώρησε θρίαμβο το 26% και τις 3,5% διαφορά. Και η πρώτη σας Κυβέρνηση έπεσε στους 6 μήνες» του απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.Στην αντιπαράθεση παρενέβη και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου ο οποίος τους κάλεσε στον ΣΚΑΪ για να… τελειώνει και το εμπάργκο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ