Κώστας Αρβανίτης στον Realfm: Γι’ αυτό αποχώρησα on air από το στούντιο της ΕΡΤ

“Δεν είναι ευχάριστο, είναι χαρμολύπη. Όσοι κάνουμε δημοσιογραφία στην πολιτική είμαστε, δεν είμαστε έξω από αυτήν, παίρνουμε θέση”, είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, Κώστας Αρβανίτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Εμείς περιμέναμε ότι θα τελειώσει αυτό πριν από τις 4. Είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο και μου είχαν πει ‘ποιο κομμάτι θα μας αφιερώσεις;’ και λέω του Βαγγέλη Γερμανού το ‘Γεια σας παιδιά’ και επειδή αυτό προχώραγε ήμουν πάρα πολύ ζορισμένος για το πώς διαχειρίζεται όλο αυτό το πράγμα. Είχα μετά δύο βουλευτές και σκεφτόμουν πώς θα γίνει αυτή η συνέντευξη και για κακή – καλή μου τύχη τελειώνει πριν από τη συνέντευξη που πρέπει να ξεκινήσει, εκεί ο σκηνοθέτης αποφασίζει και λέει τώρα του το αφιερώνουμε το βίντεο… Δεν μπορείς να μην βγεις στον αέρα από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, γιατί εκείνη τη στιγμή δεν είσαι τίποτα. Μετά δεν μπορείς να κάτσεις στον αέρα”, σημείωσε ο κ. Αρβανίτης και πρόσθεσε:

“Εγώ δεν ήμουν ένας δημοσιογράφος που δεν έπαιρνα θέση στα πράγματα εδώ και 30 χρόνια, οπότε δεν είναι κάτι το οποίο θα μου δημιουργήσει πρόβλημα. Έχω και πολιτική θέση και πολιτική στάση. Το να αποδέχεσαι να είσαι υποψήφιος σε ένα κόμμα της Αριστεράς που αφορά στη σύγκρουση ακροδεξιάς αντίληψης και Δημοκρατίας στην Ευρωβουλή είναι και πολιτική στάση. Λες πάμε, αυτή η ιστορία έχει πολύ ενδιαφέρον, παίρνεις θέση και στο κάτω – κάτω οι δημοσιογράφοι πάντα έπαιρναν θέση και πρέπει να παίρνουν θέση”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ