Επίθεση Σκουρλέτη σε Καμμένο: Όταν βλέπω αρχηγό κόμματος να κλαψουρίζει διαπιστώνω μια μειωμένη πολιτική αυτοπεποίθηση – ΒΙΝΤΕΟ

“Όταν βλέπω αρχηγό κόμματος να κλαψουρίζει και να λέει ότι κάποιοι θέλουν να του διαλύσουν το κόμμα, διαπιστώνω μια μειωμένη πολιτική αυτοπεποίθηση. Τα κόμματα δεν διαλύονται επειδή κάποιοι άλλοι το θέλουν, υπάρχουν τα κόμματα αν το θέλουν οι ψηφοφόροι, αν εκφράζουν τάσεις της κοινωνίας, αν έχουν διαμορφώσει τον δικό τους χώρο. Αυτά είναι αστειότητες” δήλωσε σε συνέντευξή του στο OPEN, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

“Δεν νομίζω ότι τα προβλήματα της χώρας ξεκινάνε και τελειώνουν από το αν ο κ. Καμμένος θα μπορέσει να συγκροτήσει Κ.Ο. Όλα πρέπει να αντιμετωπίζονται με βάση τον κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα, με απόλυτη εφαρμογή της νομιμότητας” ανέφερε.

“Έχει μια αντιφατική πολιτική παρουσία, όπου πλέον ο ίδιος ας αναλάβει το κόστος αυτών των τοποθετήσεων” τόνισε.

“Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο κ. Καμμένος, αλλά αυτή η πυκνότητα των δηλώσεων με πολλά υπονοούμενα και ένταση έχει αρχίσει να κουράζει. Και θεωρώ όποιος τα λέει αυτά πρέπει να καλείται να τα στηρίξει. Έχει πολλές φορές κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις χωρίς να ακολουθείτε μετά και αντίστοιχη τεκμηρίωση” είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ