Λεβέντης: Η Ελλάδα από αύριο έχει εθνικό πένθος – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για εθνική μειοδοσία.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, λυτρώνεται με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Η Ελλάδα από αύριο έχει εθνικό πένθος» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης. «Μόνο ο κ. Τσίπρας θα είναι χαρούμενος και ο κ. Μητσοτάκης που προσευχόταν να κάνει την βρώμικη δουλειά ο πρωθυπουργός για να μην έρθει στα χέρια του η «βόμβα»».

«Νόμιζα ότι ο κ. Τσίπρας θα ήταν έξυπνος και θα προκήρυσσε εκλογές για να δώσει την «βόμβα» στον κ. Μητσοτάκη, αλλά δεν το έκανε» σημείωσε ο κ. Λεβέντης.

Όμως, κ. Τσίπρα η Ιστορία θα γράψει ότι εσείς είστε που μειοδοτήσατε απέναντι στη χώρα. Εσείς και οι βουλευτές που θα ψηφίσουν αυτό που ζητάει ο πρωθυπουργός» επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Αλλά για να υλοποιηθεί μια Συνθήκη, πρέπει να εμπνεύσει τον ελληνικό λαό. Τίποτα δεν μπορεί να περάσει με τη βία. Χρειάστηκαν χημικά για να γίνει η σημερινή συζήτηση. Έτσι θα γράψει η Ιστορία» υπογράμμισε ο Βασίλης Λεβέντης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ