Καμμένος: Φορώντας στρατιωτικό τζάκετ έμαθα πολλά στα φυλάκια, τα πολεμικά πλοία και τα αεροδρόμια που κοιμήθηκα

“Εγώ φορώντας στρατιωτικό τζάκετ, έμαθα πάρα πολλά από τα βράδια που κοιμήθηκα στα ακριτικά μας φυλάκια, στα πλοία του Στόλου μας, από τις επισκέψεις που έκανα ξημερώματα στις βάσεις ετοιμότητας της Πολεμικής Αεροπορίας. Έμαθα πολύ περισσότερα από τα να καθόμουν στο γραφείο και να διαβάζω τις υπηρεσιακές αναφορές”. Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο απερχόμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος , απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια παρουσίασης του έργου του τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της τελετής κοπής της πίτας ,αλλά και στις απαντήσεις του σε δημοσιογράφους αποθέωσε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αποδίδοντας σε αυτό ότι έγινε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Όταν ρωτήθηκε για τη πτήση του στα Ίμια ο κ. Καμμένος είπε ότι θεωρούσε πάντα χρέος του να πηγαίνει για να ρίχνει ένα στεφάνι για τους νεκρούς μας. “Το έκανα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, το έκανα και τώρα που αποχωρώ”, είπε κι όταν ρωτήθηκε για την απουσία οποιασδήποτε αντίδρασης των Τούρκων απάντησε: “Φαίνεται ότι το νέο παρατηρητήριο που διαφημίζουν ότι έφτιαξαν , δεν δούλεψε καλά”.

Ο κ. Καμμένος μίλησε με εξαιρετικά θετικά λόγια για τον διάδοχό του Βαγγέλη Αποστολάκη, δηλώνοντας ευτυχής που αναλαμβάνει τα καθήκοντά του. “Προέρχεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις,δεν έχει πολιτικές δεσμεύσεις”, είπε ο κ. Καμμένος.Πηγή: militaire.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ