Νέα επεισόδια στη “βεντέτα” Πολάκη-Γεωργιάδη για την υπόθεση Novartis

Η “βεντέτα” του Παύλου Πολάκη με τον Άδωνι Γεωργιάδη έχει νέα επεισόδια, μετά τον προστατευόμενο μάρτυρα για τη Novartis που επιχείρησε να φύγει από τη χώρα.

Η κίνηση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας να δημοσιοποιήσει τη φωτογραφία του “άναψε φωτιές”.

«Eάν ο Πολάκης γνώριζε τον προστατευόμενο μάρτυρα, όπως είχε πει τότε στον Παπαδάκη, θα πάει φυλακή αναγκαστικά, γιατί αυτό είναι βαρύ κακούργημα», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συμπλήρωσε: «Πολύ γράφει στο Facebook και από νομικά δεν σκαμπάζει πολλά, αλλά πλέον έχει ενοχοποιήσει τον εαυτό του για εσχάτη προδοσία, καθώς φέρεται να γνώριζε τον προστατευόμενο μάρτυρα, γεγονός που διώκεται ποινικά».

Σκληρή ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος αφού υπογράμμισε πως ο πρώτος που αποκάλυψε την ταυτότητα του προστατευόμενου μάρτυρα ήταν ο δικηγόρος του, τόνισε ότι: «Για εσχάτη προδοσία εναντίον της Ελλάδας και του λαού της πρέπει να πάνε αυτοί που χρεοκόπησαν και κατέκλεψαν πλουτίζοντας τη χώρα μας, και όχι εμείς που τα αποκαλύψαμε και αναστρέψαμε την πορεία της ληστείας και την φτωχοποίηση του λαού».

«Ο κύριος Γεωργιάδης, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το σκάνδαλο Novartis, βρίσκεται σε μια σύγχυση σε σχέση με τις δηλώσεις του. Έχει μια αγωνία, έχει ένα τρομερό άγχος», σχολίασε από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Τα μαχαίρια βγήκαν ξανά από τις θήκες τους ανάμεσα στα στελέχη της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει να έχει δώσει στοιχεία ο κ. Πολάκης, σημειώνοντας πως «είναι άλλης τάξεως ζήτημα αυτό της φωτογραφίας».

«Εμείς έχουμε πει από την πρώτη στιγμή “όλα στο φως”. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα», επανέλαβε ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, διεμήνυσε ότι «Εμείς εξακολουθούμε να θέλουμε να πέσει άπλετο φως παντού. Αν τα πράγματα αποδειχθούν ότι είναι όπως προκύπτουν τις τελευταίες ώρες, μιλάμε για μια ιλαροτραγωδία».

Για “φιάσκο” έκανε λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”.

Ο προστατευόμενος μάρτυρας, αφού του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα, πλέον θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας.Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ