• "Κλείδωσε" η υποψηφιότητα του Ηλιόπουλου για τον Δήμο Αθηναίων

  8:43 πμ, Πέμπτη 20 Δεκ 2018 8:43 πμ, Πέμπτη 20 Δεκ 2018

  Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου για τον Δήμο Αθηναίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ηλιόπουλος θα πάρει το χρίσμα στη συνεδρίαση της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», αύριο, Παρασκευή.

  Την υποψηφιότητα Ηλιόπουλου είχε "φωτογραφίσει" στις αρχές του μήνα ο Πάνος Σκουρλέτης λέγοντας ότι "ο Νάσος Ηλιόπουλος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, έγινε ο προστάτης των εργαζομένων, είναι γεννημένος στην Αθήνα, η οικογένειά του είχε ασχοληθεί με τα δημοτικά στην Αθήνα, είναι ένα παιδί της διπλανής πόρτας που μπορεί να προσφέρει πολλά".

  "Αυτό που ξεκινήσαμε το 2006 με τον Αλέξη, αυτό που δεν πετύχαμε στο παρά ένα το 2014 με τον Γαβριήλ, θα το πετύχουμε με το Νάσο, με συντεταγμένη συλλογική προσπάθεια, με σκληρή καθημερινή δουλειά. Τρίτη και φαρμακερή. Καλή μας επιτυχία, καλή δύναμη Νάσο! " έγραψε στο facebook ο Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.‬

  Νάσος Ηλιόπουλος, ο δικός μας Νάσος, ο Άριστος φοιτητής που κέρδισε την Αριστεία με το σπαθί του, ένας δουλευταρας, άξιος με κοινωνική και πολιτική συνείδηση άνθρωπος, που στο ΣΕΠΕ αλλά και στο υπουργείο Εργασίας έδειξε τι σημαίνει να θέτεις τις γνώσεις σου στην υπηρεσία των εργαζομένων, των αδύναμων, αυτών για τους οποίους οφείλει το κράτος να μεροληπτει, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νάσος δεν χρωστάει καμιά θέση, καμιά Αριστεία σε οικογένειες και εξ αίματος κληρονομιές. Τις χρωστάει σ αυτή την Αριστερά της οποίας είναι γέννημα θρέμμα. Και σε αυτή την Αριστερά τα ανταποδίδει με εντιμότητα και σεμνότητα. Νάσο. Καλή επιτυχία" έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου.

  Ποιος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος

  Ο Αθανάσιος Ηλιόπουλος ανέλαβε υφυπουργός Εργασίας στη θέση της Ράνιας Αντωνόπουλου.

  Ο κ. Ηλιόπουλος ήταν από τις 11/11/2016 ως τον Φεβρουάριο του 2018 Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.

  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Αθήνα, είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι επίσης υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου.

  Επίσης έχει διατελέσει γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού και είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

  Έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση και έχει συνεργαστεί ερευνητικά με το Ινστιτούτο Ρόζα Λούξεμπουργκ.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα