Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις ΚΙΝΑΛ-ΔΗΜΑΡ – Όλο το παρασκήνιο

Στο “κόκκινο” βρίσκονται οι σχέσεις της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο με αφορμή την συγκρότηση των ψηφοδελτίων.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος Μαριτίνα Ζαφειριάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 η συνεδρίαση της επιτροπής ψηφοδελτίων “στιγματίστηκε” από την αποχώρηση των στελεχών της ΔΗΜΑΡ.

Πηγές από την Αγίου Κωνσταντίνου αναφέρουν ότι αποκλείστηκε από το ψηφοδέλτιο της Άρτας ο Χρήστος Μέγας. Στελέχη της ΔΗΜΑΡ παραπονούνται ότι εκεί που υπάρχουν πιθανότητες να εκλεγούν στελέχη της δεν τοποθετούνται στα ψηφοδέλτια και αντίθετα προτιμώνται μόνο για να γεμίζουν τα ψηφοδέλτια όπου υπάρχουν κενά.

Οι εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ έφυγαν από την επιτροπή ψηφοδελτίων προκειμένου να συζητήσουν. Υπήρξε η πρόταση την Κυριακή μαζί με όσα ψηφοδέλτια ανακοινωθούν να μην είναι αυτό της Άρτας, έτσι ώστε να δοθεί χρόνος για διαβούλευση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υπάρξει πρόταση στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ εάν δεν συμπεριληφθεί ο Χρήστος Μέγας στο ψηφοδέλτιο να αποσύρουν τους υποψηφίους τους από όλα τα ψηφοδέλτια.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή θα συνεδριάσει η κεντρική επιτροπή του ΚΙΝΑΛ όπου θα ανακοινωθούν περίπου το 70% των εθνικών ψηφοδελτίων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ