Τζανακόπουλος: Ο προϋπολογισμός καταδεικνύει ότι η χώρα βρίσκεται σε μια νέα εποχή

Για τον «πρώτο προϋπολογισμό που περιλαμβάνει μέτρα ελάφρυνσης» μίλησε υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84, τονίζοντας πως αυτό σηματοδοτεί ότι η χώρα βρίσκεται σε φάση μετάβασης για τη νέα εποχή τόσο για την ελληνική κοινωνία και την κοινωνία.

Απαντώντας στο εάν η κυβέρνηση θα θεσμοθετήσει τη 13η σύνταξη, ο υπουργός Επικρατείας επανέλαβε πως στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση των εισοδημάτων των πολλών και πρόσθεσε ότι, 620.000 συνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις τους για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια να αυξάνονται.

Για τις δημοσκοπήσεις εξέφρασε αμφιβολίες για το αν η εικόνα που αποτυπώνουν είναι η πραγματική λέγοντας ότι πολλές από αυτές χρησιμοποιούνται ως όπλο, ως επικοινωνιακό εργαλείο στα χέρια των κομματικών επιτελείων.Αναφερόμενος στην υπόθεση της 53χρονης καθαρίστριας στο Βόλο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως το δικαστήριο προχώρησε σε μια νομική ερμηνεία χρησιμοποιώντας το πλαίσιο του νομού περί καταχραστών του δημοσίου, εκτιμώντας ότι δεν ήταν μια ορθή επιλογή.

Για την Κεντροαριστερά και το ΚΙΝΑΛ είπε ότι «Βρισκόμαστε εδώ και χρόνια σε ανοιχτή πολιτική αντιπαράθεση. Για μας το ζήτημα δεν είναι η προσέγγιση με μια ηγεσία που έχει κάνει τις πολιτικές της επιλογές και συνεχίζει με σαφή πολιτική πρόθεση να ταυτίζεται με τη ΝΔ του κ. Σαμαρά ή του κ. Μητσοτάκη».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ