Δένδιας: Ληστεύετε τους πάντες και εμφανίζεστε εδώ ως “Άη Βασίληδες” που δίνουν δώρα

Απάντηση έδωσε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο οποίος νωρίτερα είχε εγκαλέσει την αξιωματική αντιπολίτευση για σύγχυση και ανερμάτιστη κριτική προς την κυβέρνηση.

Όπως τόνισε ο κ. Δένδιας: «Ληστεύετε τους πάντες, κάνετε επαναδιανομή ολίγων από τα ληστευθέντα και εμφανίζεστε εδώ ως εκπρόσωποι του σοσιαλισμού κι ως Άη Βασίληδες” που δίνουν δώρα» και διερωτήθηκε: “Η ελληνική κοινωνία δεν αποτελείται από ιθαγενείς που μπορείτε να εξαγοράσετε με καθρεφτάκια. Τόσο καλά που πάτε, οι 12 μονάδες δημοσκοπικής διαφοράς με τη ΝΔ πώς εξηγούνται; Από την ιδιορρυθμία των Ελλήνων που δεν αντιλαμβάνονται τις παροχές και τη γενναιοδωρία σας, την επιτυχία σας και την ικανότητά σας;».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κάλεσε την κυβέρνηση να «αφήσει αυτήν την κουβέντα, μέρες που είναι», διότι -όπως υποστήριξε- η κυβέρνηση δεν πατάει σε στέρεο έδαφος στην οικονομική πολιτική της.

Επίσης, επικαλέστηκε την πτώση του Χρηματιστηρίου, την απώλεια 40 δισ. του τραπεζικού κλάδου από τα 55 δισ. της επανακεφαλαιοποίησης, την «κατάρρευση» των μετοχών των τραπεζών, την άνοδο του δεκαετούς ομολόγου στο 4,64 και διερωτήθηκε εάν όλα αυτά η κυβέρνηση τα θεωρεί δείκτη υγείας της οικονομίας, «αν έρχεται εδώ ο κ. Παππάς με ύφος θριαμβεύοντος υπουργού». «Κι όλα αυτά πάνω στην υπερφορολόγηση, στα υπερπλεονάσματα, πάνω στη μετατροπή του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας σε υποζύγια της επιδοματικής πολιτικής» πρόσθεσε.

Κάλεσε, ακόμη, την κυβέρνηση να πάρει θέση για «το σκάνδαλο του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΠΑ» και «για το σκάνδαλο του ΤΑΙΠΕΔ για το ζήτημα του Ελ. Βενιζέλος», αφού -όπως είπε- «αρέσκεται να μιλάει τόσο συχνά για ηθική».Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ