Επίθεση από Τούρκους χάκερ στο twitter του Γιάνη Βαρουφάκη

Κυβερνοεπίθεση στο προφίλ του στο Twitter από τους Τούρκους χάκερ δέχθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.Κάτω από το όνομά του του υπάρχουν τουρκικές σημαίες, ενώ παρουσιάζεται «καρφιτσωμένο» ένα βίντεο με απόσπασμα κάποιας τηλεοπτικής παραγωγής, που δείχνει την τουρκική σημαία να καλύπτει την ελληνική και την λεζάντα να γράφει πως “θα ράψουμε την τουρκική σημαία στην Αθήνα”. Φυσικά υπάρχουν κι άλλες δημοσιεύσεις που προωθούν την τουρκική προπαγάνδα, με το προφίλ του ιδρυτή του DiEM25 να έχει “καταληφθεί” από τους Τούρκους χάκερς.Η προκλητικότητα όμως δεν σταματά εδώ. Κι αυτό διότι οι χάκερς έχουν αναρτήσει και το βίντεο της δολοφονίας του Σολωμού Σολωμού, την ημέρα της κηδείας του Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ανάρτησή του στο Twitter, σχολίασε: «Ο λογαριασμός μου, για μια ώρα, “κατελήφθη” από φασίστες εκ Τουρκίας που πόσταραν τις βαρβαρότητές τους. Ελπίζω να επανακτήθηκε τώρα».

Οι χάκερ του απάντησαν με νέο tweet γράφοντας: «Δεν έχoυμε τελειώσει ακόμα… Σκάσε!».

Όπως φαίνεται πάντως ο λογαριασμός παραμένει χακαρισμένος, καθώς οι αναρτήσει με τουρκικό περιεχόμενο δεν έχουν ακόμα αφαιρεθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ