Παπαχριστόπουλος στον Realfm 97,8: Το κατάπτυστο άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών, πρέπει να εξαφανιστεί

Στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία και το πόρισμα για το Ερρίκος Ντυνάν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Ψάλτη.

“Καταρχήν δεν κατηγορείται κανείς για τίποτα, εμείς είμαστε Εξεταστική Επιτροπή αναδεικνύουμε τα γεγονότα και από εκεί και πέρα είναι θέμα πιστεύω της Δικαιοσύνης να τα αξιοποιήσει. Το Ερρίκος Ντυνάν ήταν ένα κόσμημα, είχε 28 κρεβάτια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, είχε 25 χειρουργεία, τα κτίρια του είχαν αξιολογηθεί ότι ήταν γύρω στα 200 εκατ. Κοινωφελές ίδρυμα σημαίνει δημόσιο νοσοκομείο, μπορούσες να πας με το ΙΚΑ και να μην πληρώσεις φράγκο. Και αυτό το πράγμα απαξιώθηκε, προμελετημένο έγκλημα” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαχριστόπουλος και πρόσθεσε:

“Η γνώμη μου ήταν και είναι, και θα το πω και στην αναθεώρηση του Συντάγματος, ότι πρέπει αυτές οι υποθέσεις να πηγαίνουν στην Δικαιοσύνη. Δηλαδή, δεν έχει καμία δουλειά, δεν έχω εγώ τις ικανότητες που έχουν οι Εισαγγελείς Διαφθοράς να εκτιμήσω σωστά, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος”.

“Το άρθρο 86 (περί ευθύνης υπουργών), το κατάπτυστο αυτό άρθρο, που συγκάλυψε και παραγράφει τις υποθέσεις μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα πρέπει να εξαφανιστεί. Και χαιρετίζω θετικά, έστω και αργά ότι όλα τα κόμματα ακόμα και η ΝΔ που στην αρχή έλεγε όχι, μόνο τουλάχιστον για αυτό το άρθρο να τελειώνει αυτή η ιστορία. Έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος, δεν αντέχεται αυτό το πράγμα”, σημείωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ