Μαντάς στον Realfm 97,8 για Εξεταστική στην Υγεία: Οι ένοχοι να τιμωρηθούν και οι υπόλοιποι να παραδοθούν αθώοι στην κοινωνία

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Εδώ συγκροτήθηκε μία Εξεταστική Επιτροπή για να διερευνήσει όλο αυτό το μεγάλο πάρτι που έγινε στον χώρο της Υγείας. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας, ότι υπήρξαν θέματα πάρα πολύ σοβαρά στον χώρο της Υγείας. Αυτό που νομίζω ότι από την αρχή η ΝΔ προσπάθησε να πει είναι ότι δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ ‘έστησε’ όλες αυτές τις επιτροπές σε μία προσπάθεια σκευωρίας των πολιτικών του αντιπάλων. Εγώ θα έλεγα και θα συνιστούσα σε όλους να μην βιαζόμαστε. Η Εξεταστική Επιτροπή και κάθε Εξεταστική Επιτροπή είναι μία κοινοβουλευτική επιτροπή η οποία φέρνει στο φως και αποτυπώνει μέσα από τις διαδικασίες της διάφορα θέματα” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαντάς και πρόσθεσε:

“Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση από τη δική μας την πλευρά και όσον αφορά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες να μην γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει, να μην ολοκληρωθεί δηλαδή το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής και από εκεί και πέρα με ψυχραιμία, με αντικειμενικότητα και βεβαίως με αυτό που πρέπει να γίνει. Δηλαδή, εάν υπάρχουν ένοχοι, αυτοί οι ένοχοι να προσδιοριστούν και να τιμωρηθούν και οι υπόλοιποι να παραδοθούν αθώοι στην κοινωνία. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να είναι ο στόχος κάθε ευνομούμενης πολιτείας όταν υπάρχει ένα τέτοιο τεράστιο σκάνδαλο στον χώρο της Υγείας”.

Αναφερόμενος στα έγγραφα για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ που βρέθηκαν σε “κρύπτη” του οργανισμού στο Μαρούσι, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε μεταξύ άλλων: “Είναι πραγματικό από ότι φαίνεται αυτό το εύρημα, το επιβεβαίωσε αν δεν κάνω λάθος και η επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης. Συνεπώς, μένει να διερευνηθεί. Διότι όλα αυτά τα παράδοξα πράγματα δεν μπορεί να είναι μία μεθοδευμένη σκευωρία δήθεν του ΣΥΡΙΖΑ για να χτυπήσει τον κ. Γεωργιάδη και τους αντιπάλους”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ