Γεωργιάδης: Αγγελούδια μπροστά στον Τσίπρα ο Άκης και ο Γιάννος

«Όταν θα έρθει η ώρα και θα ανοίξουμε τον φάκελο της περιόδου Τσίπρα ο Γιάννος και ο Άκης θα φανούν αγγελούδια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον “24/7”.

Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά, επισημαίνοντας: “Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο ζήτημα από την υπόθεση Παπαντωνίου. Θα πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση αν τα παίρνει από τον Σόρος ή αν είναι συκοφάντης ο Καμμένος ή αν είναι ψεύτης ο Κοτζιάς. Η Δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει. Εάν έχουν πάρει βαλίτσες 50 εκατ. ευρώ από τον Σόρος για να τις μοιράσουν στα Βαλκάνια τότε μπορεί να ξέμεινε καμία και στο σπίτι του Τσίπρα. Εγώ δεν πιστεύω ότι τα πήραν από τον Σόρος, είναι γελοία αυτή η συζήτηση, αλλά πρέπει να τοποθετηθούν. Δύο υπουργοί κατηγόρησαν στην τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο ένας τον άλλο ότι τα παίρνει και αυτό είναι πολύ σοβαρό”.

Όσον αφορά στην υπόθεση Παπαντωνίου ανέφερε:: “Η συγκεκριμένη έρευνα ξεκίνησε το 2012 επί Αντώνη Σαμαρά. Η Δικαιοσύνη θα έπρεπε να κινηθεί γρηγορότερα. Και στην υπόθεση Novartis το ίδιο λέω. Ο γιος του Γιάννου Παπαντωνίου δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ και δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Αν θες να είσαι το καινούργιο δεν έχεις υπουργό τον Κουρουμπλή και την Ξενογιαννακοπούλου. Ο Κώστας Σημίτης έχει πολιτική ευθύνη. Η κύρια κατηγορία κατά του Γιάννου Παπαντωνίου είναι ότι ζημίωσε το Δημόσιο κατά 400 εκατ. ευρώ και μένει να αποδειχθεί στο δικαστήριο. Με το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” έχουμε ζημία 800 εκατ. με βάση το πόρισμα της Κομισιόν. Μήπως πήραν και εκείνοι μίζες; Προφανώς υπάρχει μαύρο χρήμα. Το να μιλάει για κάθαρση ο Τσίπρας είναι, το λιγότερο, αστείο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ