Κυρανάκης στον Realfm 97,8: Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να σταματήσουμε τη ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών

“Εμείς δεν θέλουμε να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών και θα κάνουμε τα πάντα για να μην περάσει. Θεωρούμε ότι κάνει ζημιά στα εθνικά μας συμφέροντα” είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Στην πράξη να δούμε τι θα κάνει ο κ. Καμμένος. Θα αποσύρει την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να πέσει αυτή η κυβέρνηση για να πάμε σε εκλογές; Ή θα σφυρίξει αδιάφορα και θα αφήσει τον κ. Τσίπρα, τον φίλο του, να υπογράψει και να ψηφίσει στην ελληνική Βουλή με άλλους πρόθυμους μία επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα συμφωνία; Για να δούμε τι θα κάνει” σημείωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και πρόσθεσε:

“Εμείς θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να σταματήσουμε τη ψήφιση αυτής της συμφωνίας… Εμείς θεωρούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε μία πολύ καλύτερη συμφωνία για τη χώρα με βάση τα δικά μας εθνικά συμφέροντα και όχι τα εθνικά συμφέροντα των Σκοπίων. Άρα, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μην ψηφιστεί αυτή η συμφωνία”.

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Γενάρη ή τον Φεβρουάριο ο κ. Κυρανάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είμαστε έτοιμοι εδώ και καιρό για εκλογές. Προφανώς το σενάριο του Ιανουαρίου είναι ένα ισχυρό ενδεχόμενο και αυτό δυστυχώς έχει να κάνει με τα ψέματα τα οποία λέγονται για τις συντάξεις.”

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ