ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης αντιμετωπίζει το Δημόσιο ως «πάρκινγκ» στελεχών της ΝΔ

«Είναι πράγματι πολύ σύγχρονη η αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Δημόσιο Τομέα ως “πάρκινγκ” στελεχών, προκειμένου να ελέγξει την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. Ακόμα κι έτσι, όμως, δεν πείθει ούτε τους υποψήφιους προς “παρκάρισμα”, όπως τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης μιλώντας στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης αναφέρθηκε στους λόγους που δεν θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής. Παράλληλα υπογράμμισε ότι προσπαθούσε για πολύ καιρό να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που έγινε εφικτό στις διακοπές του Κυριάκου Μητσοτάκη τον Αύγουστο στα Χανιά. Τότε του έγινε πρόταση να αναλάβει κάποια ΔΕΚΟ από τη θέση του Διοικητή αντί της θέσης στο ψηφοδέλτιο.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης πρότεινε στο κόμμα να ρωτήσει τα ίδια τα μέλη για το ποιους θέλει ως υποψήφιους στα Χανιά, χαρακτηρίζοντας άκαμπτη τη στάση του κόμματος το προηγούμενο διάστημα προς το πρόσωπο του. Σε ότι αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Μαρκογιαννάκης σημείωσε ότι του έγινε πρόταση από την Ντόρα Μπακογιάννη να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων αλλά ο ίδιος την απέρριψε λόγω του Κλεισθένη.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Νέα Τηλεόραση Κρήτης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ