Η Ένωση Κεντρώων για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για τις παροχές, τώρα πρέπει να κατηγορήσει τον ίδιο του τον εαυτό γιατί αυτός υποσχέθηκε ακόμη περισσότερα, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

«Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για τις παροχές που εξήγγειλε στη ΔΕΘ, τώρα πρέπει να κατηγορήσει και τον ίδιο του τον εαυτό γιατί και αυτός υποσχέθηκε ακόμη περισσότερα» αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων, συμπληρώνοντας πως «Η ΝΔ δεν κατέβηκε από τον Άρη, ούτε δημιουργήθηκε χθες. Έχει δώσει εξετάσεις με δυο Καραμανλήδες, με έναν Μητσοτάκη και με τον Σαμαρά και έχει αποδείξει ότι εξυπηρετεί τους ισχυρούς και εξαντλεί και ξεζουμίζει τους αδύναμους».

Σχετικά με τις αναφορές του κ. Μητσοτάκη στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και της συμφωνίας των Πρεσπών, η ανακοίνωση αναφέρει «…δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, ότι ο ίδιος δεν θα κυρώσει την συμφωνία ούτε πριν ούτε μετά τις εκλογές, κάνει όμως γαργάρα το ότι αν την κυρώσει ο Τσίπρας την αποδέχεται και νίπτει τις χείρες του». Και καταλήγει για το ίδιο θέμα «Επομένως, πρόβλημα για τον κ. Μητσοτάκη θα υπάρχει αν αιφνιδίως ο κ. Τσίπρας προκηρύξει εκλογές και αναγκαστεί ο ίδιος να υποκύψει στην αμερικανική πρεσβεία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ