Αυγενάκης στον Realfm 97,8: Δεν πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο θα καταφέρουν να κρατηθούν στην καρέκλα τους μέχρι το τέλος της τετραετίας

“Δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο θα καταφέρουν να κρατηθούν στην καρέκλα τους μέχρι το τέλος της τετραετίας. Το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι το καταλαβαίνουν και οι βουλευτές τους και τα στελέχη τους” δήλωσε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Για εθνικά θέματα η Ιστορία έχει δείξει ότι έχουν πέσει κυβερνήσεις, το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων είναι ένα βαρύ θέμα, ακουμπά πατριωτικές πτυχές της προσωπικότητας των Ελλήνων πολιτών, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Σωρευτικά όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, η τραγωδία στο Μάτι και στη Μάνδρα και όσα βιώνουν καθημερινά οι Έλληνες πολίτες έρχονται και προστίθενται στο θέμα των Σκοπίων και στη βαθιά εξαπάτηση που νιώθει ο ελληνικός λαός ότι έχει συμβεί από τη συγκεκριμένη κυβέρνηση και προσωπικά τον κ. Τσίπρα” ανέφερε.

“Θεωρώ ότι οι εκλογές είναι κοντά, το αντιλαμβάνονται όλοι και βεβαίως το κλίμα που προσπαθεί να διαμορφώσει αυτή τη στιγμή ο σε ελεύθερη πτώση Αλέξης Τσίπρας, είναι πολωτικό, προσπαθώντας να περιχαρακώσει έστω ένα μέρος ψηφοφόρων που ακόμα τον παρακολουθεί ή λόγω προσωπικού συμφέροντος και ατομικών εξυπηρετήσεων παραμένουν στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ