Σπυράκη στον Realfm: Ο κ. Δημητριάδης έχει διακόψει με εξώδικο τη συνεργασία του με τον κ. Φλώρο – Πρόκειται για επιχείρηση λάσπης

Στην υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Αυτή η υπόθεση είναι μία εξόφθαλμη επιχείρηση λάσπης, μία επιχείρηση νόθευσης της αλήθειας, γιατί δεν λαμβάνει υπόψη τα πραγματικά περιστατικά. Ο κ. Δημητριάδης έχει διακόψει με εξώδικο από τον Ιανουάριο του 2012 τη συνεργασία του με τον κ. Φλώρο και την Energa” ανέφερε η κ. Σπυράκη και πρόσθεσε:

“Το εξώδικο το έχουμε στη διάθεσή μας και ο κ. Δημητριάδης θα προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες. Είναι ένα εξώδικο που καθιστά σαφές ότι η συνεργασία διακόπτεται επειδή υπάρχουν σοβαρότατα ζητήματα νομιμότητας. Ο κ. Δημητριάδης ανακάλυψε ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα νομιμότητας και ήταν μάρτυρας εναντίον του κ. Φλώρου στην υπόθεση της Energa στη δίκη του.”

“Αυτή την επιχείρηση λάσπης εμείς δεν θα επιτρέψουμε να εξελιχθεί. Για αυτόν τον λόγο θέτουμε πολιτικά τον Πρωθυπουργό ενώπιον των ευθυνών του, του ζητάμε να καταδικάσει το δημοσίευμα και βεβαίως ο κ. Δημητριάδης θα αντιδράσει με όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του προκειμένου να προστατέψει την τιμή και την υπόληψη του” σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ