Κικίλιας στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ ενός κόμματος που φυτοζωεί και μιας κυβέρνησης που δεν δουλεύει

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να ισορροπήσει μεταξύ ενός κόμματος που φυτοζωεί, που δεν υφίσταται και μιας κυβέρνησης που δεν δουλεύει, με αυτή την έννοια είναι απογοητευτική η εικόνα του ανασχηματισμού. Ο κ. Τσίπρας ανδρώθηκε πολιτικά μέσα στην κρίση και στα μνημόνια γιατί ευαγγελίστηκε το νέο, το καινούργιο, το άφθαρτο. Είναι προφανές ότι με τον ανασχηματισμό μόνο αυτό δεν υπηρετείται. Δεν θα κρίνω τις επιλογές του αλλά τον ίδιο. Ο ίδιος είναι εμφανές με τον ανασχηματισμό αυτό ότι είναι όμηρος του κόμματός του, είναι όμηρος των επιλογών που έχει κάνει στο παρελθόν” ανέφερε.

“Τοποθέτησε τον κ. Σκουρλέτη ως Γραμματέα πριν από τον ανασχηματισμό, θεωρώ ότι ήταν προϊόν συμβιβασμού και επιβλήθηκε από τις τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήθελε να βάλει Γραμματέα τον κ. Σκουρλέτη ο κ. Τσίπρας, θεωρώ ότι ήθελε να βάλει κάποιον προεδρικό σύντροφό του και αυτό δεν το κατάφερε. Με αυτή την έννοια θεωρώ ότι ο κ. Σκουρλέτης βάζει υποψηφιότητα να είναι εκ των διεκδικητών της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη ημέρα μετά τις εκλογές, αν και εφόσον τα αποτελέσματα είναι τόσο απογοητευτικά” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ