Σοφιανός: Η κυβέρνηση επιχειρεί να εγκλωβίσει τον κόσμο με κλισέ- Εφαρμόζει το δικό της αλλά και τα προηγούμενα μνημόνια

«Η κυβέρνηση επιχειρεί να εγκλωβίσει τον κόσμο με κλισέ που τα έχουμε ξανακούσει και ενώ εδώ και 4 χρόνια εφαρμόζει το δικό της, αλλά και τα προηγούμενα μνημόνια», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στον Real FM 97,8 .

Όσον αφορά στην αντιπαράθεση με τη ΝΔ, επισήμανε ότι «ο κόσμος δεν πρέπει να την πατήσει ξανά ανάμεσα στο δίπολο Τσίπρα- Μητσοτάκη που στήνουν». Σε όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν τη σκληρή πραγματικότητα που ζει ο λαός μας, λένε και κάνουν τα ίδια, γεγονός που συνοδεύεται από μπόλικη αντιπαράθεση και αποπροσανατολισμό, επισήμανε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τις υποσχέσεις της κυβέρνησης περί αύξησης του κατώτατου μισθού, υπογράμμισε ότι «κανένας από τους εφαρμοστικούς Νόμους των μνημονίων που πέρασαν και αφορούν τα εργασιακά, τη μερική απασχόληση, τον υποκατώτατο μισθό, των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας δεν θα καταργηθεί». Η κυβέρνηση θα υλοποιήσει το νόμο Βρούτση που έγινε επί κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, που προβλέπει ότι η εκάστοτε κυβέρνηση θα κρίνει πρώτα τα μεγέθη και την πορεία της οικονομίας.

Ο Ν. Σοφιανός απηύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία της Νέας Μάκρης για τους πυρόπληκτους, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να δυναμώσει η διεκδίκηση για την πλήρη και 100% αποκατάσταση και αποζημίωση των πυρόπληκτων.Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ