Ζαχαριάδης: Από το 2012 και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μεγάλος πολιτικός πόλος στον προοδευτικό κόσμο της χώρας

“Από το 2012 και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μεγάλος πολιτικός πόλος στον προοδευτικό κόσμο της χώρας. Αριστεροί, κεντροαριστεροί, προοδευτικοί, δημοκράτες, κεντρώοι, κατά πλειοψηφία ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, το έκαναν το 2012, το έκαναν δύο φορές το 2015, αυτό θα συνεχιστεί και στις εκλογές του 2019”, δήλωσε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο “Κόκκινο 105,5” ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, τονίζοντας επίσης ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να δώσει την μάχη με όλους τους προοδευτικούς πολίτες, όσους αντιλαμβάνονται την ανάγκη ύπαρξης και στήριξης μίας μεγάλης πολιτικής συμμαχίας που θα χαράξει το μέλλον της Ελλάδας για τα επόμενα χρόνια”.

Ο κ. Ζαχαριάδης στη ραδιοφωνική του συνέντευξη απηύθυνε προσκλητήριο σε όλα τα πρόσωπα και τις δυνάμεις που όπως είπε “θέλουν να συμπαραταχθούν με ένα πρόγραμμα όπως αυτό που εκπονούμε και θα εκπονήσουμε την επόμενη περίοδο”.

Αναφορικά με το προσκλητήριο ο κ. Ζαχαριάδης διευκρίνισε ότι πρόκειται για “προσκλητήριο για πλατιά συμπαράταξη σε όλους όσοι δεν θέλουν την επόμενη ημέρα μία κυβέρνηση του κ. Βορίδη, του κ. Γεωργιάδη, του κ. Μητσοτάκη, και όσων αυτοί σηματοδοτούν, τόσο για το χθες όσο και για το αύριο της χώρας”.

Όσον αφορά στις πολιτικές δυνάμεις, ο ίδιος υπογράμμισε ότι μπορούν να περιληφθούν “όποιες μπορούν να συμφωνήσουν σε ένα πρόγραμμα”, αλλά παράλληλα υποστήριξε ότι “στην περίπτωση του Κινήματος Αλλαγής φαίνεται να ετεροκαθορίζεται πολύ περισσότερο από την γραμμή Μητσοτάκη και ευρωπαϊκής Δεξιάς παρά από αυτή των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ