Ο Οικονόμου απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μπορούν Τσίπρας και Δούρου να επικαλούνται άγνοια, αν το κάνουν είναι υποκριτές

Στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε στον Realfm 97,8 απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου.“Ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει από ψευδείς ειδήσεις αλλά και από χυδαιότητες και τραμπουκισμούς στο δημόσιο διάλογο και κοιτά τον καθρέφτη του με τις πρόσφατες δηλώσεις εναντίον μου. Τραμπουκισμός είναι να χαρακτηρίζεις τα θύματα της καταστροφής και της ανεπάρκειας του κράτους που κυβερνάς 4 χρόνια «καταπατητές» και «αυθαιρετούχους». Χυδαιότητα είναι όταν το Λιμενικό περισυλλέγει νεκρούς να ρωτάς «τι ώρα θα πετάξουν τα αεροπλάνα αύριο». Ψευτόμαγκας είναι αυτός που αναλαμβάνει εξολοκλήρου την πολιτική ευθύνη και δεν παραιτείται” γράφει στον λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Οικονόμου.

“Η δήλωσή μου είναι «δεν έχουμε δασολόγιο, δεν έχουμε κτηματολόγιο, αλλά αυτό το ξέρανε και ο κ. Τσίπρας και η κα Δούρου. Δεν πολιτεύτηκαν με αυτό το δεδομένο; Δεν το ήξεραν όταν πολιτεύτηκαν το 2014 η κυρία Δούρου και ο κύριος Τσίπρας το 2015; Γιατί αν δεν τα ήξεραν θέλουν κλωτσιές και δρόμο. Είναι εγκληματίες αν πουν ότι δεν τα ήξεραν». Και την επαναλαμβάνω δεν μπορούν 5 και 4 χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από μέρους τους να επικαλούνται άγνοια τόσο η Δούρου όσο και ο Τσίπρας και εάν την επικαλούνται τότε είναι υποκριτές, ανεύθυνοι και υπόλογοι για ότι συνέβη και ό,τι μπορεί να συμβεί όσο έχουν την ευθύνη της διακυβέρνησης.

Όσον αφορά την Ερώτηση που κατέθεσα ας την διαβάσουν προσεκτικά ξανά και ξανά γιατί δεν μπορούν να την «στρεβλώσουν» όσο και εάν προσπαθούν. Συγκεκριμένα ρωτώ: «Με την υπ’αριθμ. 26/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα στις 31 Ιανουαρίου 2011 εγκρίθηκαν τα φύλλα 23 αυτόνομων οικισμών του Δήμου Μαραθώνα….. Οι συγκεκριμένοι οικισμοί πληρούν όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να εξαιρεθούν από την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών, σύμφωνα με το άρθρο 23 του Ν.3889/2010. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Δήμος Μαραθώνα απέστειλε έγγραφο με θέμα τους Δασικούς Χάρτες και την εφαρμογή της παραπάνω διάταξης καθώς η εταιρία «Κτηματολόγιο Α.Ε.» δεν την εφάρμοσε, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα ως ώρας…..Γιατί, εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις εξαίρεσης των 23 ανωτέρω οικισμών από τους Δασικούς Χάρτες, δεν έχουν εφαρμοστεί, καθώς πρέπει, οι διατάξεις του Νόμου από την «Κτηματολόγιο Α.Ε.»; Πώς σκοπεύετε να επιλύσετε το εν λόγω θέμα, που αφορά ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των κατοίκων του Δήμου Μαραθώνα;

Σε κάθε περίπτωση για όσο ακόμα κυβερνάνε ας γκρεμίσουν όλα τα αυθαίρετα που βρίσκονται σε αιγιαλό και ρέματα αλλά να πάψουν να απειλούν τους πολίτες που θρήνησαν νεκρούς ή έχασαν την περιουσία τους από την χρονίζουσα ανεπάρκεια του κράτους την οποία όχι μόνον δεν αντιμετώπισαν αλλά πολλαπλασίασαν ποιοτικά και ποσοτικά θρηνώντας θύματα σε Μάνδρα & Μάτι” προσθέτει ο βουλευτής της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ